Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Γιος γνωστής ηθοποιού ο 16χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο - Μεταφέρθηκε με χειροπέδες στο Νοσοκομείο


Καλύτερα είναι τα δείγματα της υγείας του 16χρονου, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην προσπάθεια του να δραπετεύσει από
τους Αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (17.09.2017), στα επεισόδια που είχαν προκληθεί στο Πολυτεχνείο.

Μάλιστα, αποκαλύπτεται πως ο ανήλικος είναι γιος γνωστής ηθοποιού του Ελληνικού Κινηματογράφου.Η μητέρα του παιδιού από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, έξω από την ΜΕΘ του ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από ανάρτηση σε ιστοσελίδα Αντιεξουσιαστών και μάλιστα έγιναν καταγγελίες για τους δυο Αστυνομικούς, καθώς ο συντάκτης της καταγγελίας υποστηρίζει πως το παιδί και ενώ ήταν τραυματισμένο, οι αστυνομικοί δεν του έβγαλαν τις χειροπέδες.

Η θέση της ΕΛ.ΑΣ για το σοβαρό περιστατικό και κυρίως όσον αφορά στο γεγονός πως ο ανήλικος ακόμα και την στιγμή που ήταν πολυτραυματίας, φορούσε χειροπέδες, είναι πως αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει λόγω της καταστάσης του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις επίσημες πηγές της ΕΛ.ΑΣ, όταν πια ο 16χρονος είχε τραυματιστεί, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους βγάλουν τις χειροπέδες, πλην όμως ο μαθητής ήταν σε σοκ και υπερδιέγερση με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να μην είναι εφικτό.

Μάλιστα, ισχυρίζονται πως ακόμα και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο ζήτησαν από τους Αστυνομικούς να μην βγάλουν τις χειροπέδες από τον 16χρονο, προκειμένου να των κρατήσουν με ασφάλεια στο φορείο.

Πάντως, για το σοβαρό περιστατικό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχει διαταχθεί ΕΔΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι δυο αστυνομικοί έχουν ευθύνες, τόσο για την δραπέτευση του 16χρονου, όσο και για το γεγονός πως μετά το τροχαίο φορούσε ακόμα χειροπέδες.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom