Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκάλυψη: Ο Κουρουμπλής πήγε στο Λονδίνο 15 ώρες μετά το ναυάγιο!


Η φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η «Ελευθερία του Τύπου» είναι από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ την
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017,ενώ ήδη  λίγο μετά τα μεσάνυχτα έχει βυθιστεί στο Σαρωνικό το "Αγία Ζώνη ΙΙ".

Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που δείχνει όχι μόνο την ολιγωρία της κυβέρνησης, αλλά και το γεγονός ότι δεν εκτίμησε από την πρώτη στιγμή σωστά το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε στον Σαρωνικό παρουσιάζει ο Γιώργος Κατσίγιαννης στη στήλη του «Φύλλο και φτερό» στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».

Ο δημοσιογράφος δημοσιεύει τη φωτογραφία που εμφανίζει τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή να υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι, έντεκα ώρες μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

Σημειώνεται μάλιστα στο δημοσίευμα: «Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν ήταν στο Λονδίνο, όπως πιστεύει η πλειοψηφία της κοινής γνώμης όταν έγινε η βύθιση του πλοίου. Ταξίδεψε για το Λονδίνο μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ενώ γνώριζε για το ατύχημα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή η λεπτομέρεια «γεννά σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με τις ευθύνες όχι μόνο του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή, αλλά και προσωπικά του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα».

Και συνεχίζει: «Εδώ προκύπτουν ορισμένα σημαντικά ερωτήματα. Ο κ. Κουρουμπλής είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα για το ναυάγιο στη Σαλαμίνα; Αν ναι, γιατί ο πρωθυπουργός τού επέτρεψε να ταξιδέψει στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής και δεν του ζήτησε να μείνει στο πόστο του και να επιστρέψει άρον-άρον στην Αθήνα; Επίσης, το γεγονός ότι πήγε στο Λονδίνο μετά το ναυάγιο δείχνει, αν μη τι άλλο, πως δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του πως δεν υποτίμησε εξαρχής το περιστατικό. Εκ των υστέρων αποδεικνύεται πως το θεώρησε υπόθεση ρουτίνας και επέλεξε να ταξιδέψει για το Λονδίνο!».  

http://www.parapolitika.gr/

Σημείωση Ζείδωρον: Πριν από λίγο στην "απολογία" του στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής παραδέχτηκε ότι το μεσημέρι της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2017 ήταν όντως στη Θεσσαλονίκη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom