Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Το θαύμα που θα κάνει σίγουρα η Παναγία τον δεκαπενταύγουστο

Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο βολεύουν 14 άτομα με μισθούς έως και 2.500 ευρώ!

Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο προκηρύσσουν 14 θέσεις εργασίας στο δημόσιο με προκλητικούς μισθούς. 

Δεν είναι μόνο όμως η περίοδος των διακοπών που επέλεξαν να κάνουν τις συγκεκριμένες προσλήψεις. Εξίσου προκλητικά είναι και τα κριτήρια. 

Ο λόγος για το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης το οποίο θα προσλάβει δεκατέσσερα άτομα με συμβάσεις μίσθωσης έργου, οι οποίες θα έχουν χρονική διάρκεια τέσσερα χρόνια και μηνιαίο μισθό από περίπου 2000 έως 2500 ευρώ

Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ 
 
Το οξύμωρο της συγκεκριμένης πρόσκλησης είναι ότι για την επιλογή των ατόμων δεν υπάρχουν αντικειμενικά μοριοδοτούμενα κριτήρια, τα οποία θα κατατάσσουν τους υποψήφιους ανάλογα με τα τυπικά τους προσόντα,αλλά ως κριτήριο επιλογής θα είναι η πρόταση ιδεών, η οποία θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 στο Τμήμα της Κεντρικής Γραμματείας, Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη! 

Στις θέσεις ζητείται και αντίστοιχη προϋπηρεσία, η οποία όμως σε πολλές περιπτώσεις διατυπώνεται γενικόλογα (χαρακτηριστικά ζητείται για συγκεκριμένη θέση επαγγελματική εμπειρία πέντε ετών σε θέση οικονομικού αντικειμένου, ενώ σε άλλη θέση επαγγελματική εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης). 

Πόσο αντικειμενική θα είναι η αξιολόγηση των προτάσεων; 
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι αποκαλυπτική για το πόσο "αδιάβλητη" θα είναι η διαδικασία (όπως αναφέρεται δεν υπάρχει καν η δυνατότητα ένστασης!) " 
Το Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα ορίσει Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία θα ελέγξει τις προτάσεις που θα υποβληθούν. Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει 
1) Έλεγχο των προτάσεων κατά τα ανωτέρω, 
2) Έλεγχο των προσόντων και αξιολόγησή τους 
3) Εισήγηση στο Δ.Σ του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ για την έγκριση των αποτελεσμάτων. Η Επιτροπή Αξιολόγησης δικαιούται να ζητήσει διευκρινίσεις από έκαστο ενδιαφερόμενο σχετικά με το περιεχόμενο της πρότασής του. Η παροχή των διευκρινίσεων είναι υποχρεωτική για τον ενδιαφερόμενο και δεν επέχει θέση αντιπρότασης, η οποία απαγορεύεται απολύτως. 

Η παρούσα διαδικασία πρόσκλησης δεν είναι διαγωνιστική και η επιλογή αντισυμβαλλομένου δεν έχει χαρακτήρα πρόσληψης, αλλά αποδοχής πρότασης κατά το ιδιωτικό δίκαιο και συνεπώς δεν χωρεί υποβολή ή εξέταση ενστάσεων για οποιονδήποτε λόγο." 

Όλα αυτά σε μια περίοδο που οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι κάτω από 600 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom