Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Τρόμος στον αέρα! Δέκα τραυματίες σε πτήση από την Αθήνα προς τις ΗΠΑ! (μαρτυρίες επιβατών)


- "Σφοδρές αναταράξεις" στην πτήση 759 της American Airlines πριν την προσγείωση προκάλεσαν πανικό στους επιβάτες!
- Το αεροσκάφος που μετέφερε περίπου 300 ανθρώπους είχε απογειωθεί από την Αθήνα με προορισμό την Φιλαδέλφεια
- Οι επιβάτες ισχυρίστηκαν πως το αεροσκάφος ξαφνικά... έσβησε,

με αποτέλεσμα εκείνοι και αντικείμενα να βρίσκονται "στον αέρα"
- Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες


Στιγμές αγωνίας έζησαν οι περίπου 300 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines, όταν σφοδρότατες αναταράξεις έφεραν τα πάνω – κάτω! Η πτήση είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και είχε προορισμό την Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, τα… είχαν δει όλα.
Οι αναταράξεις έλαβαν χώρα λίγο πριν το αεροσκάφος «πατήσει» στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, με τους αεροσυνοδούς να έχουν μόλις ολοκληρώσει την παροχή ποτών στους επιβάτες.

Αποτέλεσμα ήταν το να βρεθούν… στον αέρα τόσο οι επιβάτες όσο και διάφορα αντικείμενα, με ανθρώπους που βρίσκονταν στο αεροσκάφος να παρομοιάζουν τις στιγμές με μία λέξη: Χάος!
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να τονίζει πως ένας αεροσυνοδός «έβγαλε» τον ώμο του στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους επιβάτες.
Μαρτυρίες τρόμου
Ένας εκ των επιβατών, ο Ian Smith, μετέφερε τα γεγονότα στο ABC6, λέγοντας πως όλα έγιναν μισή ώρα πριν την προσγείωση. Τότε ξαφνικά ένιωσε πως το αεροπλάνο ξεκίνησε να πέφτει! «Μισή ώρα πριν. Μας έδιναν τα ποτά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές του αεροσκάφους όταν μας είπαν «δέστε τις ζώνες σας». 

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να μεταβούν και εκείνοι στις θέσεις τους και ούτε καν αυτό πρόλαβαν. Ξεκίνησε να τρέμει κι αμέσως έκανε μια μεγάλη βουτιά. Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι μπροστά μας χτυπούσαν στο ταβάνι«, λέει χαρακτηριστικά.
Η δημοσιογράφος της ProPublica, Jessica Huseman, ήταν επίσης μέσα στο αεροσκάφος και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχετικά με την σοκαριστική εμπειρία: «Καμία απολύτως προειδοποίηση. Το αεροσκάφος έσβησε στον αέρα. Ειλικρινά, τρομακτικό».
«Πίσω στη Νέα Υόρκη. Οι αναταράξεις στο αεροπλάνο ήταν τόσο τρελές και απρόσμενες που ένας αεροσυνοδός «έβγαλε» τον ώμο του«, έγραψε σε ένα άλλο.
Καφές… μέσα στα φώτα!
Ενδεικτικά της ισχύος των αναταράξεων είναι τα όσα επίσης μετέφερε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η Jessica Huseman. Λίγο μετά την περιπέτεια ανήρτησε μια φωτογραφία που δείχνει τα φώτα που υπάρχουν πάνω από το κάθισμά της. Η φωτογραφια, λοιπόν, δείχνει ότι ανάμεσα στη λάμπα και το προστατευτικό πλαστικό έχει καταφέρει να… τρυπώσει καφές (!) προφανώς κάποιου επιβάτη, κάτι που δείχνει πόσο ισχυρές είναι οι αναταράξεις.
Η ίδια αναφέρει: «Παιδιά, υπάρχει καφές μέσα στα φώτα. ΜΕΣΑ. Θεέ μου, μυρίζω απαίσια«.
Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom