Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η τραγική ανθρώπινη ιστορία πίσω από τις επιθέσεις του γιου διάσημου ηθοποιού

Δεκάδες γυναίκες είχαν πέσει θύματα του 34χρονου στην περιοχή του Χαλανδρίου

Ένα παιδί που μεγάλωσε χωρίς την πατρική φιγούρα και που κατέληξε να νοσηλεύεται σε ψυχιατρικές κλινικές - Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει παραδεχθεί πως δεν ασχολήθηκε με το
μεγάλωμα και την παιδεία του γιου του - Πώς έφτασε ο 34χρονος να τρέφει μεγάλο μίσος για τις γυναίκες

Ο άγριος ξυλοδαρμός μιας μητέρας από έναν ψυχικά ασθενή άντρα, μπροστά στα αθώα μάτια του τρίχρονου κοριτσιού της, αποκάλυψε μια τραγική ανθρώπινη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν πασίγνωστο ηθοποιό και τη μητέρα του 34χρονου δράστη.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του 1960 και 1970 είναι ο πατέρας του 34χρονου που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό μιας γυναίκας στην πλατεία Χαλανδρίου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν μεγάλωσε με τα πρότυπα που ορίζει η μέση ελληνική οικογένεια, αφού ο πατέρας του δεν ήταν σχεδόν ποτέ δίπλα του να τον γαλουχήσει με τις αξίες που εκείνος πρεσβεύει ως προς το γυναικείο φύλο.

Ένα παιδί που μεγάλωσε με τη μητέρα του χωρίς να έχει δίπλα του μια πατρική φιγούρα, έφτασε από νεαρή ηλικία να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα που τον οδήγησαν στον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικές κλινικές. Η φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε ύστερα από εντολή Εισαγγελέα ήταν ικανή να τον ηρεμεί και να καλύπτει το ψυχωτικό του μένος για τις γυναίκες.

Ο ίδιος του ο πατέρας σε ελάχιστες συνεντέυξεις του, έχει παραδεχθεί πως δεν ασχολήθηκε με το μεγάλωμα και την παιδεία του γιου του, ενώ μόλις πριν από λίγα χρόνια έμαθε το κοινό πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός είχε έναν γιο.

Σε αυτές τις σπάνιες για την προσωπική του ζωή συνεντεύξεις ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως την ανατροφή του παιδιού του την είχε αφήσει στη μητέρα την οποία εμπιστευόταν και σεβόταν ιδιαίτερα. Ο ίδιος είχε συναντηθεί με το παιδί του ελάχιστες φορές, κάτι για το οποίο δεν έχει μετανιώσει όπως έχει πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του.

«Μπορεί να μην παντρεύτηκα ποτέ αλλά έχω αποκτήσει έναν γιο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώνει με τη μητέρα του. Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του, πράγμα για το οποίο δεν μετανιώνω. Πιστεύω ότι δεν είχα την ικανότητα να τον μεγαλώσω και ότι η μάνα είναι εκείνη που με το χέρι της και μόνο μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί. Και πάντα της είχα εμπιστοσύνη», έλεγε ο ηθοποιός για τον γιο του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο 34χρονος στις περισσότερες επιθέσεις του αιφνιδίαζε τα θύματά του, τα προπηλάκιζε και τα χτυπούσε, πράγμα που δείχνει έναν άνθρωπο ψυχικά ασθενή που τρέφει μεγάλο μίσος για τις γυναίκες.

Μετά τις επιθέσεις νοσηλευόταν σε ψυχιατρικά ιδρύματα όπου του χορηγούνταν η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή ενώ στη συνέχεια επέστρεφε στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. Οι επιθέσεις σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά γίνονταν κάθε φορά που σταματούσε τη χορήγηση των φαρμάκων του.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η σύλληψή του θα βοηθήσει ώστε να μιλήσουν όσες γυναίκες είχαν δεχθεί επίθεση αλλά δεν είχαν καταγγείλει το γεγονός. Η οικογένεια του 34χρονου πάντως παραμένει σιωπηλή αφού τόσο η μητέρα του, όσο και ο γνωστός ηθοποιός πατέρας του δεν έχουν κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση για την αρρωστημένη συμπεριφορά του παιδιού τους.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom