Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Η Θεοδωροβία Πλακά φιλοξενείται σε ελληνικό ραδιοσταθμό της Αυστραλίας


Η γνωστή σε όλους μας για τους αγώνες της ενάντια στην διαφθορά και την διαπλοκή κυρία Θεοδωροβία Πλακά θα δώσει συνέντευξη το πρωί της Κυριακής, στις 6 ώρα Ελλάδας, στον ελληνικό ραδιοσταθμό Αυστραλίας.

Η συνέντευξη θα είναι δυνατή όπως πάντα, από την Ελληνίδα που δεν μασάει τα λόγια της και ξεμπροστιάζει συνεχώς την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ,αλλά και τις συμμορίες που ρημάζουν τον δημόσιο τομέα χωρίς κανείς να κάνει κάθαρση.

Η κυρία Θεοδωροβία Πλακά σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν θα μιλήσει μόνο για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που ασχολείται,αλλά θα αναφερθεί και στην πολιτική ζωή της χώρας και την οικονομική κρίση που διαλύει την κοινωνία.

Πολλές φορές έχει μιλήσει ότι έχει έρθει η ώρα της να πολιτευτεί.

Πιστεύουμε να μας μιλήσει και γι αυτό,γιατί μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευτεί πλέον πολιτικά,αφού ΟΛΟΙ μας έχουν ΠΡΟΔΩΣΕΙ.

Θα αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την συνέντευξή της για τους Έλληνες της Αυστραλίας, που όμως μας αφορά ΟΛΟΥΣ στην ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ

Πηγαίνετε ιστοσελιδα http://www.greekradio.com.au/

Κάντε κλικ στο κόκκινο βέλος. Σώστε το αρχείο broadwave.asx στην επιφάνεια εργασίας. Διπλό κλικ και θα ανοίξει το windows media player. Συνδεθήκαμε με ελληνικό ράδιο 1683 Συδνει\\

http://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom