Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΒΟΛΟΣ: Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε εφοριακούς! - Κατασχέθηκαν ένα όπλο,ένα σπαθί, μια χειροβομβίδα και 350.000 ευρώ κρυμένα σ' ένα ψυγείο


Προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία των οικονομικών επιθεωρητών και μετά από έρευνα ανακαλύφθηκαν όπλα, συνελήφη και κρατείται – Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων

“Λαβράκι” έβγαλαν χθες οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όταν μετά από καταγγελία οικονομικών επιθεωρητών, οι οποίοι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε κατάστημα επιχειρηματία στην περιοχή της Αγριάς Βόλου και βρήκαν σθεναρή αντίσταση, προσήγαγαν τον άντρα.

Από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής έγινε γνωστό στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης ότι ακούστηκαν και πυροβολισμοί στον αέρα, κάτι που διερευνάται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο άνδρας τελικώς συνελήφθη, καθώς μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στην κατοχή του όπλα, με την υπόθεση ακόμα να εξελίσσεται.

Όπως ήδη έγινε γνωστό, οι διευθύνσεις των οικονομικών υπηρεσιών Βόλου και Λάρισας, μετά και το χθεσινό επεισόδιο, ενημέρωσαν το υπουργείο Οικονομίας.

Σε κάθε περίπτωση για το αστυνομικό σκέλος της υπόθεσης αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, ενώ για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το γραφείο της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Κ. Παπανάτσιου: Φορολογικές αρχές και εργαζόμενοι θα συνεχίσουν το έργο τους

«Αναφορικά με το νέο περιστατικό βίας και απειλών κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων (ΥΕΔΕ) κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων τους, χτες στην περιοχή του Βόλου, οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και πάταξη της φοροδιαφυγής.

Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν».

Γ. Πιτσιλής: Δεν θα γίνουν ανεκτές πράξεις βιας

«Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν είναι ούτε κατ’ ελάχιστο ανεκτή, πολύ περισσότερο οι ένοπλες απειλές, τις οποίες θεωρούμε αδιανόητες. Ευχαριστώ προσωπικά την ηγεσία της Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκριση της. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους υπαλλήλους της Υπηρεσιών μας. Ταυτόχρονα, είμαστε σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε να προστατεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ελεγκτές της Αρχής από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας ή απειλών», ανέφερε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.
https://e-volos.gr/

Απίστευτες λεπτομέρειες για τον επιχειρηματία που επιτέθηκε σε εφοριακούς!
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι εφοριακοί πήγαν στο κατάστημα του συγκεκριμένου επιχειρηματία στην Αγριά του Βόλου και εκείνος από την πρώτη στιγμή έφερνε αντιρρήσεις. Πληροφορίες μάλιστα από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Αμέσως οι εφοριακοί κάλεσαν την αστυνομία και μετά από έλεγχο που έγινε στο κατάστημα βρέθηκε εκτός από το όπλο, ένα σπαθί, μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης και σε ένα ψυγείο 350.000 ευρώ που κατασχέθηκαν! Ο επιχειρηματίας συνελήφθη.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom