Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Σοκ στην Εύβοια: Νεκρή 31χρονη έγκυος σε περίεργο δυστύχημα

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέει η ΕΛ.ΑΣ. - Την παρέσυρε ο αρραβωνιαστικός της

Η κοπέλα μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι οικείοι της είπαν ότι έπεσε από την καρέκλα στο σπίτι της

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της
Κυριακής στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας στην Εύβοια, όπου μια 31χρονη κοπέλα, η οποία ήταν έγκυος 6 μηνών, έχασε τη ζωή της, ενώ νεκρό είναι και το έμβρυο.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, το τραγικό συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε η 31χρονη με τον αρραβωνιαστικό της.

Κάτω από άγνωστες και αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 31χρονη έπεσε από την καρέκλα που καθόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πτώσης, που κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραπέμπει σε τροχαίο!

Η 31χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στο σπίτι βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι ελέγχουν τον χώρο και διερευνούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης νέας. Όπως λένε πρόκειται για ένα πολύ περίεργο περιστατικό και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά

eviazoom.gr

Update:Την παρέσυρε ο αρραβωνιαστικός της


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, που επικαλείται μαρτυρίες συγγενών, η αδικοχαμένη γυναίκα καθόταν σε μια πλαστική καρέκλα, στην πυλωτή του σπιτιού της. Κάποια στιγμή, ο αρραβωνιαστικός της μετακίνησε το αυτοκίνητό του και -χωρίς να καταλάβει πώς έγινε- χτύπησε την καρέκλα. Η 31χρονη έπεσε και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ μεταφερόταν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μέλη της οικογένειά της, καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έφτασε ύστερα από περίπου 45 λεπτά με μία ώρα, παρά το γεγονός ότι το σπίτι τους βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα.

Από την πλευρά τους, οι οδηγοί του ασθενοφόρου τους είπαν ότι δεν ήξεραν σε ποιο σημείο ακριβώς, βρισκόταν το σπίτι.

Η 31χρονη ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom