Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Καίγεται η Ηλεία όπως το 2007 - Φέρτε τα εναέρια να σωθούμε! - Εκκενώνεται το χωριό Περιστέρι

Στέλνει προληπτικά ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ

Έκκληση για να έρθουν τα εναέρια μέσα στο χωριό Περιστέρι που πλέον απειλείται άμεσα από την πυρκαγιά που έχει φτάσει σε απόσταση 200 μέτρων από τον οικισμό.Δεν αντιμετωπίζεται το μέτωπο με ένα Σινούκ και ένα kamov που επιχειρούν από μεγάλο ύψος.

Απειλείται το Περιστέρι - Εκκένωση του χωριού
Εκκενώνεται το χωριό Περιστέρι καθώς η φωτιά πλησιάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή σπρώχνοντας τη φωτιά προς το χωριό.Χρειάζονται Canadair και Ericsson για να αντιμετωπιστεί με συνεχείς και γρήγορες βολές το μέτωπο της πυρκαγιάς...

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά προς Δαφνιώτισσα - Περιστέρι - Μάχη χωρίς εναέρια μέσα

Άνιση εξελίσσεται η μάχη με τις φλόγες στην περιοχή της Ανάληψης στην Ηλεία. Οι πυροσβέστες παλεύουν για να σταματήσουν την φωτιά που καίει ανεξέλεγκτη ξανά μετά απο αναζωπύρωση, λόγων των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Το χειρότερο είναι πως η μάχη δίνεται μόνο απο τις επίγειες δυνάμεις καθώς αυτή την ώρα δεν επιχειρούν εναέρια μέσα. Μόλις ένα Canadair έκανε τέσσερις ρίψεις μετά την αναζωπύρωση και αποχώρησε.

Δύο επικίνδυνα μέτωπα σε εξέλιξη το ένα προς Περιστέρι και το δεύτερο προς Δαφνιώτισσα, πλησιάζουν επικίνδυνα τα δύο χωριά.

Ανάληψη Ηλείας: Νέα σοβαρή αναζωπύρωση προς Δαφνιώτισσά
Νέα σοβαρή αναζωπύρωση στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην περιοχή Κρυονέρι - Ανάληψη.Επιχειρούν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να θέσουν εκ νέου υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

Περιστέρι Ηλείας: Στέλνει προληπτικά ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ
Για λόγους πολιτικής προστασίας το ΕΚΑΒ στέλνει ασθενοφόρα στο χωριό Περιστέρι.Πνιγμένο στους καπνούς όλο το χωριό.

Σε απόγνωση οι κάτοικοι που έχουν δει ήδη τις καλλιέργιες και τις αγροτικές εκτάσεις να καίγονται

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr βρίσκεται στα μέτωπα της πυρκαγιάς που κατακαίει για δεύτερη ημέρα την Ηλεία και σας μεταδίδει όλες τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom