Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη στην τελετή λήξης της Β' περιόδου των Summer camp του Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ (φωτο)


Ο Κ. Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων πραγματοποίησε χτες την τελετή λήξης μίας ακόμα πετυχημένης περιόδου των καλοκαιρινών summer camp ,που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΘΝ.Ο.Α.  με μία λαμπρή εορταστική εκδήλωση στον εμβληματικό χώρο της Βίλας Μαρίκας Κοτοπούλη .

Στην εκδήλωση ,παρευρέθηκαν γονείς  και παιδιά που συμμετείχαν στο camp , ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον Σύλλογο η Ασημένια Ολυμπιονίκης της Ατλάντα 1996  στο άλμα εις ύψος κα Νίκη Μπακογιάννη,το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Πέτρος Συναδινός, η διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α κα  Ιλεάνα Κλοκώνη και  η Δήμαρχος Ζωγράφου κα Τίνα Καφατσάκη.
Τα παιδιά υποδέχτηκαν την Ολυμπιονίκη και της απένειμαν Μετάλλια του Ομίλου και κλαδιά ελιάς.
Στη συνέχεια, τα παιδιά του camp παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο με την ιστορία της Καλλιπάτειρας, της πρώτης γυναίκας που παρακολούθησε  Ολυμπιακούς Αγώνες, ιστορία που περιλαμβάνεται στο βιβλίο της Ιλεάνας Κλοκώνη «Αξίες Ολυμπιακές.Από την Ολυμπία προς όλο τον Κόσμο!» καταχειροκροτούμενα από τους παρευρισκόμενους.
Η Βίλα Κοτοπούλη πλημμύρισε συναισθήματα, όταν προβλήθηκε βίντεο αφιέρωμα στην Ολυμπιονίκη, από την δύναμη ψυχής της Νίκης να ξεπεράσει το όριο που είχε τεθεί μπροστά της το καλοκαίρι εκείνο στην Ατλάντα, όταν από το 1,97μ ατομικό της ρεκόρ κατάφερε να περάσει το 2,03μ καταγράφοντας νέο ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.
Πλημμύρισε συναισθήματα όταν η Νίκη μίλησε για την ζωή της απλά και ανθρώπινα, για το πως κατάφερε μέσα από δυσκολίες να ανέβει στο Ολυμπιακό  βάθρο ,όταν μοιράστηκε προσωπικές της στιγμές.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απονομές στη Νίκη Μπακογιάννη από τον Ποσειδώνα Ιλισίων με  τον πρόεδρό του Θοδωρή Κόλλια που εξήρε το ήθος και την ταπεινότητα της Νίκης Μπακογιάννη και τον Δήμο Ζωγράφου την οποία πραγματοποίησε η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, η οποία ευχαρίστησε την Νίκη για όλα αυτά που μας έχει χαρίσει.

Απονομή πραγματοποιήθηκε και στην κα Ιλεάνα Κλοκώνη από τον Ποσειδώνα Ιλισίων την οποία πραγματοποίησε ο κος Πέτρος Συναδινός, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ποσειδώνα και την ΕΘΝ.Ο.Α. για το έργο τους και συνεχάρη την Δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη που στηρίζει τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό αυτές τις δύσκολες για την χώρα εποχές.  
Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν τόσο με την κα Μπακογιάννη όσο και με την κα Κλοκώνη για τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού , ενώ και οι δύο δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και αντίτυπα του βιβλίου της κας Κλοκώνη ,τα έσοδα του οποίου διατίθενται για κοινωνικούς και αθλητικούς σκοπούς.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων και την ΕΘΝ.Ο.Α., πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση αυτού του ποιοτικού και εναλλακτικού summer camp που εκτός των άλλων γεμίζει τα παιδιά με πολύτιμες αξίες απαραίτητες για το μέλλον τους, τις Ολυμπιακές Αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom