Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Σύσσωμο το "δημοκρατικό τόξο" στη γιορτή για την "αποκατάσταση" της Δημοκρατίας!!! (φωτο)

Γύρω γύρω οι τεθλιμένοι συγγενείς και η θανούσα... απούσα!


Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων (πλην του τρίτου που δεν είναι δημοκρατικό) έδωσαν το παρών χτες το βράδυ στην εκδήλωση για την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν... όσοι έκαναν δηλώσεις και δείτε φωτογραφίες.

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης,ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος (κεφαλαίο Κ) Χρήστος Σαρτζετάκης, πολλοί υπουργοί, ευρωβουλευτές, βουλευτές, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων.Ανετα θα ψήφιζαν  επί τόπου ένα ακόμα μνημόνιο με πάνω από 230 ψήφους!


Δείτε τις φωτογραφίες
Από δεξιά προς αριστερά: Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Βούτσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης, Πάνος Καμμένος και Βασίλης ΛεβέντηςΑπό δεξιά προς αριστερά: Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Βούτσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης, Πάνος Καμμένος και Βασίλης Λεβέντης
«Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, στην οποία υπάρχει θετικό πρόσημο» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης σε δήλωσή του μετά το πέρας της εκδήλωσης για την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Βούτσης σημείωσε πως «ο ίδιος ο λαός μας ήταν και είναι ο εγγυητής για να πάνε καλύτερα τα πράγματα».
Ο Νίκος Βούτσης... επιτηρεί την χειραψία Τσίπρα - ΜητσοτάκηΟ Νίκος Βούτσης... επιτηρεί την χειραψία Τσίπρα - Μητσοτάκη
Από αριστερά οι αρχηγοί των Ένωσης Κεντρώων, Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΚΚΕ, Βασίλης Λεβέντης, Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Κουτσούμπας, αντίστοιχαΑπό αριστερά οι αρχηγοί των Ένωσης Κεντρώων, Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΚΚΕ, Βασίλης Λεβέντης, Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Κουτσούμπας, αντίστοιχα
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο για «έλλειψη Δημοκρατίας στον τόπο» και τόνισε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Συγκεκριμένα, η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «η φετινή επέτειος επισκιάζεται από κλίμα πόλωσης, διχασμού και υπονόμευσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας των πολιτών.
Η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ χαμογελά πίσω από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕΗ αρχηγός του ΠΑΣΟΚ χαμογελά πίσω από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ
«Δεν είναι ώρα για ονειροπολήσεις και ωραία λόγια» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι σήμερα «υπάρχει ανισότητα, υπάρχει λειψή δημοκρατία και πρέπει να συγκρουστούμε για να κάνουμε τη χώρα μας ευρωπαϊκή».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με τη σειρά του, στη δήλωσή του ανέφερε ότι «οι ώρες είναι κρίσιμες» και επισήμανε ότι «γιορτάσαμε σήμερα τη Δημοκρατία, αλλά με 600.000 Ελληνόπουλα στο εξωτερικό, με χιλιάδες ανέργους και τους Έλληνες με κάτω τους μισθούς και τις συντάξεις τους». Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι το κόμμα του δεν θέλει «εικόνα ενότητας, αλλά ενότητα στην πράξη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε για αντιπαλότητα των εξουσιών, υποστηρίζοντας ότι «η Δημοκρατία κερδήθηκε με αγώνες, δεν χαρίστηκε. Γι αυτό και οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί η αντιπαλότητα των εξουσιών δεν συνάδει με το κράτος δικαίου».

Χωρίς δηλώσεις αποχώρησαν από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος ΒασιλειάδηςΟ υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος ΤόσκαςΟ υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας ΧρυσόγονοςΟ ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης ΚικίλιαςΟ εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας
Φωτογραφίες: Eurokinissi
http://www.newsit.gr/

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ από το ΑΜΠΕ
Πηγή φωτό: ΑΜΠΕ
Αντε και του χρόνου σπίτια σας!
* Με τόσες εναλλαγές γαμπρών απεκατεστάθη η χαμένη τιμή της Δημοκρατίας μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom