Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Εγκύκλιος Γεροβασίλη: Διαγράψτε συμβασιούχους που έληξαν οι συμβάσεις τους


Εγκύκλιο με την οποία καλεί τους δήμους να διαγράψουν συμβασιούχους που έληξαν οι συμβάσεις ή η θητεία τους, εξέδωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη καλεί τις υπηρεσίες να προχωρήσουν στις διαγραφές από το Μητρώο του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα με νόημα ότι: «Τυχόν οφειλόμενες αμοιβές ή αποδοχές μπορούν να καταβληθούν μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και μετά τη διαγραφή του εργαζομένου από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου».

Ειδικότερα στην εγκύκλιο της σημειώνει:

«Στο πλαίσιο της ανάγκης για ορθή καταγραφή του έκτακτου προσωπικού στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου, παρακαλούνται οι υπηρεσίες να μην αμελούν τη διαγραφή του προσωπικού του οποίου έχει λήξει η σύμβαση ή η θητεία, με αιτιολογία διαγραφής “Λήξη σύμβασης ή θητείας”.

Επισημαίνεται ότι, τυχόν οφειλόμενες αμοιβές ή αποδοχές μπορούν να καταβληθούν μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και μετά τη διαγραφή του
εργαζομένου από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Εποπτείας Νομικών Προσώπων των Υπουργείων, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι να ενημερώσουν τα Ν.Π.Δ.Δ. και τα Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύουν για την παρούσα εγκύκλιο».
http://www.aftodioikisi.gr/

1 σχόλιο:

Melito Huuto είπε...

Καλα θα κανει η Γεροβασιλη να διαγραψει τον εαυτο της και το υπολοιπο
αλητοασκερι του Συριζα απο ελληνες πολιτες και να μην αγγιζει τους ελ
ληνες πολιτες που εργαστηκαν εστω και ενα λεπτο στην ελληνικη γη
Επισης σημερα κιολας να διαδραψει απο τα ελληνικα μητρωα και κεινον
το φασιστα τον Καμμενο που ψηφισαν στην ελληνικη βουλη ως αντιπροεδρο