Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Παραλίγο τραγωδία στη Χαλκιδική: Εξερράγη γκαζάκι σε σκηνή οικογένειας! - Με σοβαρά εγκαύματα πατέρας και κόρη (φωτο & βίντεο)


- Το ατύχημα σημειώθηκε στις Καβουρότρυπες όπου η οικογένεια έκανε ελεύθερο κάμπινγκ
- Στη σκηνή διέμενε ζευγάρι με τα τρία του παιδιά
- Σοβαρά τραυματίστηκε ο πατέρας
- Με εγκαύματα δύο από τα παιδιά, καλά στην υγεία τους η

μητέρα και το τρίτο παιδί
- Αεροδιακομιδή για τον πατέρα και την κόρη, μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη
- Από την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά στο δάσος και σε κοντινές σκηνές
- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


Ένας πατέρας και τα δύο του παιδιά τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη που σημειώθηκε μέσα στη σκηνή τους, στις Καβουρότρυπες. Η οικογένεια από τη Σερβία έκανε ελεύθερο κάμπινγκ στην περιοχή.

Το γκαζάκι υγραερίου που εξερράγη μέσα στη σκηνή προκάλεσε τραύματα σε όλη την οικογένεια.

Συγκεκριμένα ο 40χρονος πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά, 8 και 10 ετών φέρουν πολλαπλά εγκαύματα ενώ η μητέρα και το τρίτο παιδάκι επιπόλαια τραύματα.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο γήπεδο της Σάρτης καθώς φέρει πολλαπλά εγκαύματα, Τον εγκαυματία παρέλαβε το ελικόπτερο της πυροσβεστικής και τον μετέφερε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Μάζι του μεταφέρθηκε και η κόρη της οικογένειας. καθώς ο γιατρός έκρινε απαραίτητη και την εσπευσμένη μεταφορά του 8χρονου κοριτσιού στο νοσοκομείο.



Με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε του ΕΚΑΒ, 2 ατόμων, από Σάρτη Χαλκιδικής στη Θεσσαλονίκη.
Τα άλλα δύο παιδιά και η μητέρα τους μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν και αυτοί στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο παιδάκια, 8 και 10 ετών, μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ η μητέρα με το τρίτο παιδάκι είναι καλά στην υγεία τους.

Από την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά στο δάσος και σε κοντινές σκηνές, ωστόσο παρενέβησαν παρευρισκόμενοι και με πυροσβεστήρες την έσβησαν πριν φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική που δεν χρειάστηκε τελικά να παρέμβει.

Στο σημείο μετέβη κι ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Ν. Μαρμαρά.
Με πληροφορίες από: halkidikinews.gr
Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom