Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Αντιπαράθεση Θάνου - Δημητρίου στον Αρειο Πάγο Ι "Κάρφωμα" από τη Ν.Δ.,που έκανε την "πάπια" για την παρέμβαση των δανειστών


Αντιπαράθεση απόψεων είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση τους στον Αρειο Πάγο η Εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου και η πρώην Πρόεδρός του, Βασιλική Θάνου.

Η κα Θάνου βρέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο και σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε με την Εισαγγελέα, με την οποία φέρεται να είχαν έντονη συζήτηση.

Το αντικείμενο της συζητήσεως δεν έγινε γνωστό αλλά πληροφορίες ανέφεραν πως η διαφωνία ανάμεσα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την πρώην Πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου η οποία πλέον κατέχει τη θέση της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού ενδέχεται να αφορούσε την ενέργεια της πρώτης να ασκήσει αναίρεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

ΝΔ: «Η κυρία Θάνου ξεκίνησε να δικαιολογεί τα ... οδοιπορικά της»

«Δεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα από τον διορισμό της στο Μέγαρο Μαξίμου και η κυρία Θάνου ξεκίνησε να δικαιολογεί τα ... οδοιπορικά της», αναφέρει, σχολιάζοντας τη συνάντηση, η Νέα Δημοκρατία.

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου, συναντήθηκε, σήμερα, με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου. Ποιο ήταν το περιεχόμενο της συνάντησης; Με ποιο δικαίωμα η κυρία Θάνου συναντά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χωρίς να ανακοινώνεται η συνάντηση και το περιεχόμενό της;», διερωτάται η Πειραιώς.
http://www.kathimerini.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον: Κακώς,κακίων,κάκιστα έπραξε η κυρία Θάνου,αν αληθεύει ότι πήγε στον Αρειο Πάγο για να "μαλώσει" την κυρία Δημητρίου που ζήτησε την αναίρεση της απόφασης που αθωώνει τον Ανδρέα Γεωργίου και καλώς της τα χώνει η Ν.Δ....

Εξηγήστε μας όμως όψιμοι υπερασπιστές της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της Δικαιοσύνης γιατί κάνατε την "πάπια" στην παρέμβαση των δανειστών,όχι μόνο για την πλήρη απαλλαγή του Γεωργίου αλλά και για την καταβολή των δικαστικών του εξόδων.

Και επίσης δεν βγάλατε κιχ μόλις κατατέθηκε η σχετική ρύθμιση χτες το βράδυ στη Βουλή!

Αυτά για να ξέρουμε το υποκριτικό σας ενδιαφέρον για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: