Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Εικόνες απόλυτου χάους από την Μέδουσα στην Κωνσταντινούπολη!


Οι εικόνες που έρχονται από την Κωνσταντινούπολη είναι πραγματικά απίστευτες. Οι πλημμύρες που έπληξαν όλη την πόλη δεν είχαν προηγούμενο! Μάλιστα το ύψος των νερών έφτασε σε τέτοιο σημείο που οι αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία σε όσους δεν είναι αρκετά ψηλοί! Κάποιοι κολύμπησαν για να φτάσουν στην δουλειά τους. Αλλοι βγήκαν από τα σπίτια τους με φουσκωτά.

Μέσα σε δύο ώρες έπεσαν 65 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ χτύπησαν την πόλη και 6726 κεραυνοί.

Πλημμύρισαν δρόμοι, ανισόπεδοι κόμβοι και παγιδεύτηκαν αυτοκίνητα. Πλημμύρισαν επίσης πολλοί σταθμοί του μετρό, ενώ έκλεισε για αρκετή ώρα η μία κατεύθυνση του υποθαλάσσιου τούνελ, που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία, καθώς η στάθμη του νερού από την είσοδο στην ευρωπαϊκή πλευρά ανέβηκε επικίνδυνα. Κλειστές, λόγω πλημμύρας, παραμένουν κάποιες είσοδοι του μετρό στην πλατεία Ταξίμ.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ TWITTER  EINAI ΑΠΙΘΑΝΕΣ


View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Beraber yüzelim duble yollarda, beraber kulaç atalım Kanal İstanbul'da...
Bize heer şey AKP talanını, AKP istikrarını hatırlatıyor! 

Κάποιες περιοχές εκκενώνονται προληπτικά, αλλά όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης κ. Τοπμπάς -ευτυχώς- δεν υπήρξαν θύματα από την κακοκαιρία.

Η νομαρχία προειδοποιεί τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα ΙΧ τους, αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη, καθώς η βροχή συνεχίζεται και μάλιστα αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις και το απόγευμα. Λόγω της κατάστασης, επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς έχουν ανασταλεί πολλά δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών και υπάρχουν πολλά παγιδευμένα αυτοκίνητα.

Στη Σηλυβρία, άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους διασώθηκαν με φουσκωτά, ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκαλούν δυσκολίες και στις πτήσεις από τα αεροδρόμια της Κωνσταντινιούπολης.

ΦΩΤΟ: REUTERS
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: