Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Σοκ στη Δραπετσώνα: Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε μοτοσικλετιστή στο κεφάλι (βίντεο)


Μνήμες από την τραγωδία στο Μενίδι, όπου μαθητής έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, φέρνει περιστατικό στη Δραπετσώνα.

Ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
μετά από αδέσποτη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει στην περιφερειακή Δραπετσώνας. Ο Γιώργος Γεραφέντης έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Περιφερειακή της Δραπετσώνας, με θύμα έναν 46χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος μόλις είχε βγει από το δεύτερο τούνελ της Περιφερειακής οδού, όταν δέχθηκε τη βολίδα στο κεφάλι. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής (σκούτερ) και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.Ενημερώθηκε από διερχόμενο οδηγό η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι εκτός από τα κατάγματα έφερε και ένα τραύμα στο κεφάλι. Είχε καρφωθεί μία βολίδα στο πίσω μέρος από το αφτί του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική όπου εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αφαιρέθηκε η βολίδα. Το θύμα νοσηλεύεται σε καταστολή αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μετά τη νέα τροπή στην υπόθεση ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν καταγγελίες για άσκοπους πυροβολισμούς. Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Πειραιά.

ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom