Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Μάνα βίαζε τα ανήλικα παιδιά της με τον εραστή και 5 ακόμα άτομα

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τεράτων

- Δύο αγοράκια ηλικίας 9 και 11 ετών ζούσαν επί 4 χρόνια ένα ασύλληπτο μαρτύριο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι
- Η μάνα, ο σύντροφός της και πέντε ακόμη άτομα τα βίαζαν, τα απειλούσαν και τα χτυπούσαν καθημερινά
- Δυστυχώς κανείς δεν ενδιαφέρθηκε έγκαιρα για τις φωνές που

ακούγονταν μέσα από το επίμαχο διαμέρισμα
- Τα ανήλικα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους και ζουν μακριά από την εικονιζόμενη μητέρα τους
- Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της υπόθεσης μετά από σχετική εισαγγελική απόφαση



Tα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης -επί τετραετία- δύο αγοριών, 11 και 9 ετών, έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έως τις 20 Οκτωβρίου 2017. Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2016, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέρας των ανήλικων και του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 42χρονου ήδη κρατούμενου σε Κατάστημα Κράτησης και τεσσάρων ακόμη ατόμων για τα -κατά περίσταση- αδικήματα του «βιασμού», της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «παράνομης βίας» και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το 2011 έως και τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους, όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα

Η μητέρα των παιδιών είναι η ΜΙΧΑΛΑ Αγγελική – Δέσποινα του Ιωάννη, τις φωτογραφίες της οποίας βλέπετε παρακάτω...

Τα δύο ανήλικα παιδιά φιλοξενούνται σε οικοτροφείο της Θεσσαλονίκης, με παιδοψυχολόγους και γιατρούς να προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές από την κακοποίηση που υπέστησαν. 

Η ζωή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ήταν ένα καθημερινό ατελείωτο μαρτύριο. Η μάνα, ο εραστής της και οι παρακάτω εικονιζόμενοι έδωσαν με απάνθρωπο τρόπο τέλος στα χρόνια της αθωότητας για εκείνα.

Κάτοικοι της περιοχής που έμεναν είχαν υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά, αλλά παρόλα αυτά δεν μπήκαν έγκαιρα στη διαδικασία να ενημερώσουν τις αρχές.

 Επί 4 χρόνια τα παιδιά έμεναν μόνα και αβοήθητα να υποφέρουν. Έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις της μάνας και των παρακάτω ατόμων. 

Πρόκειται για τον ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου...

Τον ΚΟΤΑΤΖΗ Ηλία του Χρήστου...

Και τον ΠΕΪΝΑΛΗ Διονύσιο του Νικολάου

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom