Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Αγριο έγκλημα στο Περιστέρι! 45χρονος κατακρεούργησε τη σύντροφό του - 6 χρόνια πριν είχε ξανασκοτώσει με τον ίδιο τρόπο (φωτο & βίντεο)

Ο δράστης ήταν τρόφιμος στο Δαφνί και μπαινόβγαινε με άδειες

- Σκηνικό φρίκης αντίκρισαν μέσα στο διαμέρισμα του Περιστερίου οι αστυνομικοί
- Στην κουζίνα βρέθηκε κατακρεουργημένη η άτυχη γυναίκα
– Χθες το απόγευμα έγινε το έγκλημα
- Την έσφαξε ο σύντροφός της και μετά το αποκάλυψε στον ψυχίατρό του

- Πριν από έξι χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την τότε σύντροφό του
- Τι λέει στο newsit.gr για τη σχέση τους, ο αδερφός του



Την απόλυτη φρίκη αντίκρισαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν να πάνε σε διαμέρισμα στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι, όπου ένας άνδρας υποστήριξε πως είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την σύντροφό του. Το έγκλημα και κυρίως η αγριότητά του δεν άργησαν να αποκαλυφθούν.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κουζίνα. Άμεσα κλήθηκε ιατροδικαστής. Ούτε κι εκείνος κατάφερε να ρίξει απόλυτο φως στις τελευταίες στιγμές του θύματος. Η γυναίκα βρέθηκε στην κουζίνα, με το όπλο του φόνου, ένα κουζινομάχαιρο, να είναι επίσης στο χώρο.


Το ταβάνι γεμάτο από το αίμα της. Ο δράστης την είχε χτυπήσει με τόση μανία που σχεδόν την είχε αποκεφαλίσει. Το άγριο φονικό έγινε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη πριν από 20-22 ώρες. 

Τις περισσότερες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα της δέχτηκε στη δεξιά πλευρά και επειδή ο λαιμός της στο σημείο εκείνο ήταν γεμάτος αίματα, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να πει με σιγουριά πόσες μαχαιριές δέχτηκε. Απόλυτο φως θα πέσει όταν στο θύμα θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Ο δράστης ήταν, εν μέρει, τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γείτονες αλλά και πληροφορίες από την αστυνομία, ο 45χρονος δράστης, τον τελευταίο καιρό, έμενε στον ξενώνα του νοσοκομείου. Τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, έπαιρνε τα φάρμακά του και κάθε μεσημέρι έβγαινε.

Μέσα σε αυτό το διάστημα γνώρισε και έκανε σχέση με την 51χρονη γυναίκα. Κάθε φορά που έβγαινε από το Δαφνί, πήγαινε στο σπίτι της. Το πρωί της Πέμπτης (20.07.2017) επέστρεψε στο Δαφνί. Επισκέφτηκε τον ψυχίατρό του και σε εκείνον αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τη σύντροφό του. Του είπε που ήταν το διαμέρισμα και ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία.


Ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση και στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του γιατί εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν!

Σοκαρισμένος από την εξέλιξη δήλωσε στο newsit.gr ο αδερφός του δράστη, ο οποίος επίσης υποστήριξε ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν τόσο καλές γιατί είχαν μαλώσει για κληρονομικά ζητήματα!

Ακούστε τι είπε

Το έγκλημα στο Λουτράκι
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 45χρονος σήμερα δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι σκότωσε γυναίκα με την οποία είχε σχέση. Για άλλους, η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί στις 25 Ιουλίου του 2011 στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, ήταν σύντροφός του, για άλλους ήταν σύζυγός του. Αλλά λίγη σημασία έχει.

Τότε όλοι είχαν κάνει λόγο για έγκλημα πάθους. Και τότε, η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή με πολλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Κάτοικοι της περιοχής είχαν πει ότι το έγκλημα είχε γίνει στο εξοχικό του δράστη, ο οποίος μετά το φονικό είχε πάρει το αυτοκίνητό του και είχε εξαφανιστεί.

Αργότερα όμως συνελήφθη και καταδικάστηκε σε εγκλεισμό στο Δαφνί. Άγνωστο πότε και κυρίως πως (γιατί το πως είναι αυτό που εγείρει ερωτήματα) κατάφερε να παίρνει άδειες από το Δαφνί και να μπαινοβγαίνει από το νοσοκομείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ 
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ και korinthianews.blogspot.gr,

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom