Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Λ/Γ 235 στου Ζωγράφου: Κάποιοι μας κοροϊδεύουν κανονικά! - Τι λέει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ


Κάποιοι παίζουν ξεδιάντροπα με τα νεύρα και την υπομονή των πολιτών που συμβαίνει να κατοικούν πέριξ της οδού Γεωργίου Ζωγράφου στο Δήμο Ζωγράφου.

Χτες ανακοινώθηκε από τη Δημοτική αρχή ότι η Λ/Γ 235 επαναλειτουργεί κανονικά μετά την πολυήμερη τροποποίηση του δρομολογίου από την πλατεία Γαρδένιας και πάνω ακολουθούσε την πορεία του 608,λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων στη Γ. Ζωγράφου...

Εμ δε! Οσοι στήθηκαν σήμερα και περίμεναν να εξυπηρετηθούν από το 235 ακόμα περιμένουν στη στάση!!!

Μιλώντας πριν από λίγο με το τηλέφωνο 11185 του ΟΑΣΑ μας ενημέρωσαν ότι από χτες το βράδυ και πάλι το 235 ακολουθεί την πορεία του 608 διότι κάποιος οδηγός βρήκε παρκαρισμένο όχημα επί της Γεωργίου Ζωγράφου και φυσικά δεν μπορούσε να πατήσει τη διαχωριστική γραμμή...

- Πότε θα λυθεί το θέμα;

- Οταν δήμος Ζωγράφου και τροχαία βρουν τρόπο να απομακρύνουν και το τελευταίο παρκαρισμένο αυτοκίνητο!!!


Η πλάκα είναι ότι τις περισσότερες ώρες της ημέρας από την προηγούμενη εβδομάδα που τοποθετήθηκαν τα κολωνάκια σήμανσης σε ορισμένα σημεία η Γεωργίου Ζωγράφου παρουσιάζει την εικόνα αεροδρομίου και οι πολίτες βλέπουν τα λεωφορεία των ταξιδιωτικών γραφείων να ανεβοκατεβαίνουν τον στενό όντως δρόμο,ενώ το 235 πάει παρέα με το 608 σαν χιώτες στο Νεκροταφείο!!!!

Την ίδια ώρα το site του Δήμου επιμένει να μας πληροφορεί ότι επαναλειτουργεί από χτες 4 Ιουλίου η λεωφορειακή γραμμή 235 στου Ζωγράφου!!!

Τελικά κάποιοι μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα!
Ζείδωρον

Διαβάστε και τη χθεσινή δημοσίευση του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ και την πρώτη παραπομπή που κάνει,όπου ο τσακωμός γίνεται για το αν τα κολωνάκια θα μπουν στις άκρες του δρόμου ή στο κέντρο ανάμεσα στις διαχωριστικές γραμμές λες κι αυτά θα λύσουν το διαχρονικό πρόβλημα του συγκεκριμένου δρόμου.

Ακόμη να δώσει λύση ο Δήμος Ζωγράφου. Συνεχίζεται η κοροϊδία!

Με παλαιότερο άρθρο μας σας είχαμε ενημερώσει οτι σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στον ΟΑΣΑ ανάμεσα στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ (ΣΕΟ) το δήμο Ζωγράφου και τις διοικήσεις ΟΣΥ και ΟΑΣΑ για το πρόβλημα της Λ/Γ 235 είχαν παρθεί κάποιες αποφάσεις (https://anexapar.wordpress.com/2017/06/21/εκτός-λειτουργείας-η-λγ-235-μέχρι-ο-δήμος/). 

Αυτές τις αποφάσεις δεν τήρησαν οι διοικήσεις ΟΣΥ και ΟΑΣΑ και σε συννενόηση με την δημοτική αρχή επιχειρήθηκε να ξαναλειτουργήσει η γραμμή σήμερα απο τις 11 το πρωί οπως μας πληροφόρησε στην ιστοσελίδα της ( http://www.zografou.gov.gr/wp-content/uploads/2017/07/235.docx) . 

Η δημοτική αρχή συνηθισμένη πλέον να πιέζει καταστάσεις και να μην υπολογίζει ουτε να σέβεται τον εργαζόμενο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εκτέλεση της εργασίας του, την ενδιαφέρει να ανοίξει η γραμμή πάσι θυσία, μη λαμβάνοντας υπόψιν ουτε τις προτάσεις των εργαζομένων, ουτε τις διαμαρτυρίες του λαού του δήμου Ζωγράφου, παρά τις διαβεβαιώσεις της στη σύσκεψη της 21ης Ιούνη.
Αυτά κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής που κάνατε, τα είδαμε και απο προκατόχους σας, οι οποίοι με ημίμετρα και για να μην στεναχωρήσουν τους κακομαθημένους που αδιάφορουν για τις ανάγκες των πολλών θέλουν να εξορίσουν τα ΜΜΜ απο το δήμο σας. 

Ήδη στις πέντε το απόγευμα μηχανάκια και ΙΧ ξεκίνησαν δειλά δειλά να παρκάρουν δίπλα απο τα κολονάκια. Είναι υπόθεση εβδομάδων η Γ. Ζωγράφου να ξαναγίνει δρόμος στάθμευσης για εκατοντάδες ΙΧ οπως έγινε και το 1999 και το 2001. Τα ίδια και τότε….
 
Η ΑΠ παρενέβη και σταμάτησε τη λειτουργεία της γραμμής μέχρι να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα θέτοντας σε ισχύ την ανακοίνωση του ΣΕΟ. 

Ο εκπρόσωπος της ΑΠ επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθηντή του ΟΑΣΑ Δ. Αποστολίδη και τον Διευθηντή ΔΠΣΕ της ΟΣΥ Γ. Φωτάκη και εξέφρασε την διαμαρτυρία του για την στάση του ΟΑΣΑ και της ΟΣΥ να αγνοήσουν το Συνδικάτο και να συνενέσουν στην λειτουργεία της γραμμής. 

Ο ΟΑΣΑ έτσι κάνει υποχώρηση στις θέσεις του και δεν υπερασπίζεται τον στρατηγικό ρόλο που του εχει δώσει θεσμικά η πολιτεία στην χάραξη του συγκοινωνιακού και κυκλοφοριακού χάρτη του λεκανοπεδίου της Αττικης.  

Θεωρούμε οτι οι απόψεις των Διευθηντών του ΟΑΣΑ και της ΟΣΥ για την θεσμική βαρύτητα του Συνδικάτου στην επίλυση προβλημάτων που άπτονται σε λειτουργεία Λ/Γ του ΟΑΣΑ (τήρηση του ΚΟΚ, δυσκολίες διέλευσης των οχημάτων) είναι το λιγότερο ατυχείς!
Επιτέλους σεβαστείτε το επάγγελμα του οδηγού λεωφορείου και αναλογιστείτε την ευθήνη που έχει και φροντίστε για την λήψη μέτρων για την απρόσκοπτη κυκλοφορία λεωφορείων 12 και 18 μέτρων σε δρόμους δυσχερείς για τον όγκο τέτοιων οχημάτων.. Μόλις προχωρήσετε στις παρεμβάσεις που συμφωνήθηκαν στην κοινή σύσκεψη μας και οι οδηγοί μας δεν υποχρεώνονται να παραβιάζουν τον ΚΟΚ η γραμμή θα λειτουργήσει.

https://anexapar.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom