Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΚΡΗΤΗ: Πέρασαν δύο μήνες από την απαγωγή του επιχειρηματία - Οι απαγωγείς επικοινωνούν με sms με την οικογένεια (βίντεο)


Μπροστά σε απροσδόκητες εξελίξεις βρίσκεται η οικογένεια του 54χρονου αγνοούμενοι επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε μια υπόθεση θρίλερ με πρωτοφανή πλέον διάρκεια.

Η απαγωγή που απασχολεί την τοπική κοινωνία και βαραίνει στους ώμους της ΕΛ.ΑΣ έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προηγούμενο. Περίπου δύο μήνες είχε διαρκέσει η προηγούμενη αντίστοιχης διάρκειας υπόθεση αρπαγής του Γιάννη Ζώνα στη θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία με sms - Καμία συνομιλία

Σε αυτό έχει συμβάλει αφενός η επιλογή των γραπτών μηνυμάτων που όπως φαίνεται να αποτελούν τη μόνη γέφυρα επικοινωνίας των απαγωγέων με την οικογένεια, μέσω των οποίων έχουν διατυπωθεί οι υπέρογκες απαιτήσεις των δραστών.

Απόδειξη ζωής - Βίντεο με τον απαχθέντα

Με ανάλογο τρόπο έχει προκύψει και η μοναδική, όπως φαίνεται απόδειξη ζωής που έχουν δώσει οι απαγωγείς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν περιοριστεί μόνο σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων όπου εικονίζεται ο αγνοούμενος.

Κανένα "παζάρι" από τους απαγωγείς

Η «λύτρωση» φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη πολύ μακριά καθώς οι απαγωγείς εμφανίζονται απόλυτα ανυποχώρητοι στις υπέρογκες απαιτήσεις τους, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ οι οποίες δυο μήνες μετά παραμένει αδύνατο να εκπληρωθούν.

Πέρα από τη χρονική διάρκεια η υπόθεση αυτή έχει δοκιμάσει και τα όρια της αστυνομίας η οποία όποιο δρόμο και αν επέλεξε για να φτάσει στον εγκληματικό πυρήνα που κρύβεται πίσω από την αρπαγή Λεμπιδάκη φαίνεται να κατέληξε σε αδιέξοδο.


Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη
http://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom