Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Παραλίγο τραγωδία στη Νάξο: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστριας που έκανε kite surf


Στο νοσοκομείο της Νάξου μεταφέρθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι, σοβαρά τραυματισμένη, μία 29χρονη Αυστριακής καταγωγής τουρίστρια, χειρίστρια ιστιοσανίδας (kite surf), όταν
ισχυροί άνεμοι, στην παραλία Μικρή Βίγλα Νάξου, την παρέσυραν, με αποτέλεσμα να βγει εκτός θάλασσας και να χτυπήσει με δύναμη σε τοίχο κτίσματος.

Η άτυχη κοπέλα πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές στη Νάξο με τον σύζυγό της και το παιδί τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του naxostimes.gr η 29χρονη είναι στο νοσοκομείο της Νάξου για τις πρώτες βοήθειες και αναμένεται να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 29χρονη φέρει πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, στην κοιλιά και άλλα μέρη του σώματος και αιμορραγούσε. Της έγινε μετάγγιση αίματος και αμέσως μετά οδηγήθηκε στον αξονικό τομογράφο.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας μιλώντας στο naxostimes.gr αναμένωντας με αγωνία την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του μας είπε ότι είναι σε άσχημη κατάσταση και περιμένει να διακομισθεί στην Αθήνα.

Συγκλονισμένος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο naxostimes.gr ότι είδε να την παίρνει ο αέρας και να την γυρνάει στροφές όπου την παρέσυρε πάνω στις ομπρέλες παραλιακού ξενοδοχείου της περιοχής και στη συνέχεια επάνω στο τοίχο.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά: " Ήμουν μέσα στη θάλασσα και έκανα kite surf και όταν είδα το θέαμα μου κόπηκαν τα πόδια. Θεωρώ ότι το συμβάν έγινε από δικό της λάθος."

Άλλη αυτόπτης μάρτυρας μας είπε ότι η κοπέλα χτύπησε σε όλο της το σώμα και το κεφάλι.

Όπως δήλωσε στο naxostimes.gr εκπαιδεύτρια του θαλάσσιου σπορ, όπως όλα δείχνουν η 29χρονη έχασε την ψυχραιμία της και δεν κατάφερε να λύσει το kite από το σώμα της με αποτέλεσμα ο αέρας να την χτυπάει από δω και από κει δίνοντας της τη χαριστική βολή στον τοίχο του ξενοδοχείου.

Αρκετοί είναι αυτοί που ήταν μάρτυρες στο συμβάν και έσπευσαν στο νοσοκομείο για να μάθουν για την πορεία της υγείας της.

Οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Νάξου καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ούτως ώστε η 29χρονη να διακομισθεί με ασφάλεια στην Αθήνα.
http://www.naxostimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom