Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Έγκλημα στη Φθιώτιδα: Ο μεσίτης σχεδίαζε με τον δολοφόνο του business με ρουμπίνια και gay bar!


- Αποκαλυπτικά είναι όσα έρχονται στο φως για τη δολοφονία στη Φθιώτιδα
- Ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε το θύμα και το πάτησε με το αυτοκίνητο
- Μετά πήρε το αυτοκίνητο του θύματος και το πήγε στο συνεργείο υποστηρίζοντας ότι είναι δικό του

Κάθε ώρα που περνάει, έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για το έγκλημα της Φθιώτιδας. Δύο άνδρες, φίλοι, που κανόνιζαν να κάνουν business μαζί. Μια μεταφορά με το αυτοκίνητο, ένα γεύμα, ένας καβγάς και η μοιραία κατάληξη: Ο ένας σκοτώνει τον άλλον και φεύγοντας τον πατάει με το αυτοκίνητο. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ του φρικτού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, ο καθ' ομολογίαν δράστης είχε ζήσει στο εξωτερικό και έλεγε στο θύμα ότι έχει "άκρες" για να φέρει ρουμπίνια, με σκοπό να αγοράσει έναν πύργο που υποτίθεται ότι πούλαγε το θύμα στην Τσεχία. Το αυτοκίνητό του θύματος μάλιστα, είχε τσέχικες πινακίδες. Άλλες πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες να ετοιμάζονταν να ανοίξουν μαζί ένα gay bar στην Ισπανία, όπου είχε γνωριμίες ο 70χρονος.

Το χρονικό του εγκλήματος και η ομολογία του 70χρονου

Μετά από ολονύκτια ανάκριση στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ο δράστης ομολόγησε την πράξη του. Oι δύο άνδρες είχαν φάει μαζί σε ταβέρνα στον Άγιο Κωνσταντίνο λίγο πριν το έγκλημα. Το θύμα που διέμενε στη Γλυφάδα είχε συμφωνήσει με τον φερόμενο ως δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από τη Χαλκίδα στη Βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής.

Στο σημείο της δολοφονίας ο 57χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο αρνούμενος να συνεχίσει το ταξίδι εάν δεν παραλάμβανε όλο το ποσό, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης που ήταν αποφυλακισμένος, να τσακωθεί μαζί του και να τον σκοτώσει με αλλεπάλληλες μαχαιριές, με μαχαίρι που υπήρχε στο αυτοκίνητο.

Ο 70χρονος εγκατέλειψε το θύμα με το αυτοκίνητο του 57χρονου, αφού πρώτα πέρασε από πάνω του πατώντας τον με τις ρόδες! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ο δράστης φεύγοντας, πήγε το αυτοκίνητο σε συνεργείο λέγοντας στους μηχανικούς ότι είναι δικό του και ότι έπαθε κάποια βλάβη. Μια βλάβη, που στην πραγματικότητα προκλήθηκε όταν πέρασε πάνω από το σώμα του θύματος...
Το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο έφυγε ο δράστης αφού πρώτα πάτησε το θύμα - ΦΩΤΟ tvStarΤο αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο έφυγε ο δράστης αφού πρώτα πάτησε το θύμα - ΦΩΤΟ tvStar
Χθες το απόγευμα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του θύματος στην Αλέξάνδρεια Ημαθείας και να συλλάβουν τον καθ' ομολογίαν δράστη.

Δείτε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα για την υπόθεση Διευθυντής Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος και ο προϊστάμενος του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδας Σταύρος Κουτουλογένης.
========================================

από LAMIASTARGR
Οι αντιφάσεις του δράστη

Ο 70χρονος δράστης αρχικά αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία. Μάλιστα για να δικαιολογήσει το ότι κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του θύματος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από το θύμα και επικαλέστηκε αγγελία που είχε βάλει ο 57χρονος για την πώληση του πολυτελούς τζιπ.

Στη συνέχεια όμως έπεσε σε αντιφάσεις και όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του και ότι είχαν στα χέρια τους βίντεο από την ταβέρνα που έφαγαν λίγο πριν τη δολοφονία στον Άγιο Κωνσταντίνο, τότε ο 70χρονος κατέρρευσε και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός μαχαίρωσε τον 57χρονο φίλο του και ότι φεύγοντας, πάνω στον πανικό του και τη βιασύνη του, τον πάτησε με το αυτοκίνητο.
Πηγή: tvstarlamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom