Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Συγκλονίζουν οι γονείς του Μάριου: «Βρείτε τους δολοφόνους του γιου μας»! (φωτο & βίντεο)

Δίνουν το παρών στη συγκέντρωση των κατοίκων του Μενιδίου


Μπροστάρηδες στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων η μάνα και ο πατέρας του αδικοχαμένου 11χρονου- Αποφασισμένοι να μη σταματήσουν τις κινητοποιήσεις έως ότου νιώσουν ασφαλείς οι κάτοικοι της περιοχής

Στην πρώτη γραμμή της πορείας διαμαρτυρίας για την κατάσταση που βιώνουν στο Μενίδι βρίσκονται απόψε οι τραγικοί γονείς του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέποτη σφαίρα. Οι δολοφόνοι του Μάριου παραμένουν ασύλληπτοι. Οι γονείς με δάκρυα στα μάτια και με περίσσια αξιοπρέπεια κρατούν το πανό με το οποίο ζητούν να βρεθούν οι δολοφόνοι.

Με ένα μεγάλο πανό κρεμασμένο στο δημαρχείο του Μενιδίου οι κάτοικοι υπενθυμίζουν σε όλους ότι βρίσκονται στις κινητοποιήσεις κατά της εγκληματικότητας για 19 μέρες στη σειρά και δηλώνουν πως δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν την ασφάλεια και την ηρεμία τους στην περιοχή.

Ήδη  εκατοντάδες κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία δημαρχείου με τους περισσότερους να φορούν τα αθλητικά τους ρούχα ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν μανάδες με μικρά παιδιά, το παρών δίνει και ο δήμαρχος του Μενιδίου Ιωάννης Κασσαβός πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους του και φορείς του δήμου.











http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom