Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μενίδι: Διέρρηξαν το σχολείο του αδικοχαμένου Μάριου (βίντεο)


Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η είδηση ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σχολείου του αδικοχαμένου Μάριου, περίπου μία εβδομάδα από τον τραγικό θάνατο του παιδιού από αδέσποτη σφαίρα.
Οι ληστές, όπως λένε, οι κάτοικοι της πολυπαθούσας περιοχής ήθελαν να κάνουν επίδειξη δύναμης της... παραβατικότητας.

"Μέσα σε διάστημα περίπου δέκα λεπτών έγινε μία διάρρηξη στο γραφείο της διευθύντριας. Ο στόχος των διαρρηκτών ήταν ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έκλεψαν 4 laptop και 2 προτζέκτορες από το σχολείο και βέβαια σε ένα διάστημα περίπου 10 λεπτών μέχρι να πάει η αστυνομία, είχαν φύγει από την μπροστά είσοδο πηδώντας τα κάγκελα" είπε ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Δήμου Αχαρνών Κώστας Καρυδάκης.

Την ίδια ώρα η οργή στο Μενίδι... ξεχειλίζει! Οι κάτοικοι πραγματοποιούν σχεδόν καθημερινά πορείες με κατεύθυνση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, εκεί που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος, στην μοιραία γιορτή, ενώ πολλές φορές η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ζητούν, όπως λένε, να πάρουν μέτρα οι Αρχές για την εγκληματικότητα στην περιοχή... ενώ τονίζουν πως παρά την πιο έντονη αστυνόμευση των τελευταίων ημερών η κατάσταση στο Μενίδι παραμένει τραγική.

Μία νέα καταγγελία, μάλιστα, εμπλέκει στο εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται στην περιοχή και... αστυνομικούς. Κάτοικος ανέφερε πως άκουσε Ρομά που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών να λένε σε αστυνομικό: "έλα να πάρεις το μηνιάτικο".

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

Πηγή: Τηλεόραση Alpha
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom