Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγριο ξύλο κατοίκων της Αιγιαλείας με ομάδες Ρομά - Τεταμένη η κατάσταση στο Μενίδι (φωτο & βίντεο)


- Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη και "άναψαν" τα αίματα
- Κάτοικοι ήρθαν στα χέρια με ομάδα Ρομά και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ακολούθησαν άγριες συμπλοκές
- Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο
- Πήγαν περιπολικά και από την Πάτρα


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης μετά τις 21:00 απόψε σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων της Μυρτιάς Αιγιαλείας και ομάδων Ρομά.

Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας η οποία ενισχύθηκε και με περιπολικά από την Πάτρα.

Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για ύπαρξη τραυματιών. Ωστόσο σύμφωνα με το patrastimes η κατάσταση εκτονώθηκε, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να επικρατεί στην περιοχή ηρεμία, ενώ για προληπτικούς λόγους παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς ξεκίνησαν οι συμπλοκές...

Την ίδια ώρα, τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο Μενίδι, με τους κατοίκους σήμερα να προχωρούν στο κλείσιμο της Αττικής οδού, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους με τους Ρομά.
Tempo24PatrasTimes

Μενίδι: Οι κάτοικοι ζητούν δικαίωση για τον Μάριο - Έκλεισαν την Αττική Οδό

Μπορεί σήμερα (14.06.2017) να αποφασίστηκαν τα μέτρα που θα πάρει η αστυνομία στην περιοχή του Μενιδίου, ωστόσο, η οργή των κατοίκων είναι μεγάλη. Για αυτό και συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες ενώ απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ζητώντας να βρεθεί ο δολοφόνος του Μάριου!

Η νέα πορεία των κατοίκων με κατεύθυνση το 6ο Δημοτικό Σχολείο, εκεί που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος, στην μοιραία γιορτή, ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης λίγο αφότου ο δήμαρχος ανακοίνωσε τα νέα μέτρα της ΕΛΑΣ. Οι κάτοικοι τον γιούχαραν και κατευθύνθηκαν προς τον καταυλισμό των Ρομά.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται με σύνθημα " Μάριος Δημήτριος 11 χρονών αυτός είναι ο ήρωας του Δήμου Αχαρνών" εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την εγκληματικότητα της περιοχής.

Περνώντας από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι κάτοικοί ξεκίνησαν και πάλι τα γιουχαρίσματα ενώ προπηλάκισαν έναν τσιγγάνο ο οποίος είχε συλληφθεί. Οι κάτοικοι έκλεισαν και την έξοδο 7 της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα τα αμάξια να δημιουργήσουν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom