Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΤΩΡΑ: Η ΠΟΕΔΗΝ.... χτίζει το υπουργείο Οικονομικών! - Μικροεντάσεις,κλειστή η Νίκης (φωτο & βίντεο)


Με πανό, σκηνές και... τσιμέντο για να χτίσουν την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ από νωρίς το πρωί έχουν... ανεβάσει τη θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν μάλιστα τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πλησίασαν στην είσοδο για να τη... χτίσουν και ένας από τους φύλακες του υπουργείου Οικονομικών αντέδρασε λίγο έλειψε να υπάρξει και επεισόδιο. Οι συνδικαλιστές αντέδρασαν και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών για να μην έρθουν στα χέρια...


Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ πάντως κάνουν και... σχόλιο για τα αποτελέσματα του Eurogroup “καρφώνοντας” και γραβάτες στον τοίχο και το πανό που έστισαν έξω απ' το υπουργείο Οικονομικών...

Μ' αυτά και μ' αυτά πάντως η οδός Νίκης είναι κλειστή και δεν αναμένεται να ανοίξει σύντομα καθώς οι συνδικαλιστές δηλώσουν ότι δεν θα αποχωρήσουν.

Οι συνδικαλιστές έχουν βάλει στο στόχαστρο το σύνολο της κυβέρνησης για την οικονομική πολιτική που ακολουθείται στον χώρο της υγείας και όχι μόνο.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ζητούν την ένταξη στα βαρέα ανθυγιεινά επαγγέλματα, των υπαλλήλων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας για όλο τον ασφαλιστικό βίο χωρίς επιβάρυνση, αλλά και επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της ΠΡΟΝΟΙΑΣ με μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom