Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΧΙΟΣ: Συλλήψεις και προσαγωγές στον καταυλισμό της Σούδας


Συντονισμένη «επιχείρηση τάξης» πραγματοποίησαν από κοινού λιμενικό και αστυνομία στον καταυλισμό της Σούδας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, το πρωί της Παρασκευής, 9 Ιουνίου 2017.

Η «επιχείρηση» απέφερε από την πλευρά του λιμεναρχείου Χίου, που ήλεγξε τις σκηνές της παραλίας, την σύλληψη ενός ατόμου για κατοχή λοστού, που παραπέμπεται με την διαδικασία του αυτοφώρου και την προσαγωγή ενός άλλου, για τον οποίο διερευνάται αν η ουσία που εντόπισε στην κατοχή του η «Λούνα» είναι ναρκωτικό.

Από την πλευρά της αστυνομίας έγιναν 20 προσαγωγές και διερευνάται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ενδεχομένως δε εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση αν και πόσοι εκ των προσαχθέντων συλληφθούν και τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Η κοινή επιχείρηση, η οποία οργανώθηκε από το λιμεναρχείο Χίου εδώ κι έναν μήνα και συγκεκριμένα μετά την αποκάλυψη της διακίνησης ναρκωτικών σε πρόσφυγες και μετανάστες από κεντρικό περίπτερο της πλατείας Βουνακίου, ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής.

Η όλη «επιχείρηση» διεξήχθη, όπως επισημαίνεται από στελέχη του λιμεναρχείου Χίου, με απόλυτη ηρεμία και δεν υπήρχε ούτε κατ΄ ελάχιστον πρόθεση να προκληθεί ανησυχία ή φόβος στους πρόσφυγες και μετανάστες.
http://astraparis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom