Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Αγρια δολοφονία στην Φθιώτιδα: Περιπλέκει το μυστήριο η ταυτότητα του νεκρού (σκληρές εικόνες)


Οι εικόνες από το φρικτό έγκλημα στην Φφιώτιδα προκαλούν αποτροπιασμό. Ένας άντρας άγρια δολοφονημένος στην άκρη του δρόμου μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Το πτώμα του άτυχου άντρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλές μαχαιριές ενώ εκτιμάται ότι ο δράστης ή οι δράστες τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν με μανία και τον πάτησαν με αμάξι για να τον "αποτελειώσουν".  

Το θύμα φέρεται να είναι 57χρονων και να είναι από την Γλυφάδα Αττικής και να μην έχει καμία σχέση με Φθιώτιδα. Μάλιστα, αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να βρουν ποιοι και γιατί τον μετέφεραν μέχρι εκεί και το σημαντικότερο γιατί τον δολοφόνησαν με τόση αγριότητα. Τις απαντήσεις ίσως δώσει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Το πρωινό της φρίκης
Το πρωί της Κυριακής (11.06.2017) στις 06:20 στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα "Λεβέντη", ένας πολίτης που περπατούσε είδε πεσμένο έναν άνθρωπο.

Όταν πλησίασε έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστα σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ένας άνδρας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom