Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Σκηνές ροκ στο Ειρηνοδικείο: Συμβολαιογράφοι ήρθαν στα χέρια με διαδηλωτές(φωτο & βίντεο)

Μήνυση εναντίον συμβολαιογράφου από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Ειρηνοδικειο Αθηνών όταν μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, του ΕΠΑΜ και της ΛΑΕ εκδιωξαν συμβολαιογράφους από το δικαστικό μεγαρο καταγγελοντας πως θα εκτελούσαν πλειστηριασμους στο χώρο του κυλικείου.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν μια εκ των συμβολαιογράφων έσπρωξε μια διαδηλώτρια με αποτέλεσμα να προσαχθεί μετά από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της η Ζωή Κωνσταντοπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ιδιοκτήτες ακινήτων που έβγαιναν στο "σφυρί" κατήγγειλαν ότι τέσσερις συμβολαιογράφοι θα προχωρούσαν σε πλειστηριασμο εκτός της δικαστικής αίθουσας με αποτέλεσμα να δεχθούν την επίθεση των συγκεντρωμενων οι οποίοι τους απωθησαν μέχρι το κυλικείο. 

Η ένταση συνεχίστηκε με τους διαδηλωτες να εκδιωκουν τους συμβολαιογράφους εκτός του χώρου του Ειρηνοδικειου υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων.


Η Ζωή Κωνσταντοπουλου επιτέθηκε φραστικα εναντίον των αστυνομικών που περιφρουρουσαν τους συμβολαιογράφους και τους υποψήφιους πλειοδότες με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να καταθέτει μήνυση εναντίον της συμβολαιογράφου κατ εντολή της διαδήλωτριας που χτυπήθηκε.
Η συμβολαιογραφος μεταφέρεται αυτή την ώρα με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα όπου εκεί θα καταθέσει μήνυση η γυναίκα που καταγγελει την επίθεση.
Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom