Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κέρκυρα: Ο Αλβανός φονιάς ρώτησε τον 52χρονο «εσύ είσαι ο εραστής της γυναίκας μου;» και τον σκότωσε με πέντε μαχαιριές!


Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε σχεδιάσει τη δολοφονία καθώς, κατά πληροφορίες, λίγες ημέρες πριν είχε στείλει στην Αλβανία την οικογένειά του

Με πέντε μαχαιριές, οι τρεις από τις οποίες αποδείχθηκαν
θανατηφόρες, δολοφόνησε τον 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στην Κέρκυρα ο 30χρονος Αλβανός, όπως μεταφέρει στο prothtema.gr συγγενής του θύματος.

«Από όσο έχω πληροφορηθεί το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο δράστης μπήκε μέσα στο μαγαζί, ρώτησε αν αυτός είναι ο εραστής της γυναίκας του - όπως είπαν μάρτυρες - υπήρξε μία στιγμιαία λογομαχία, έβγαλε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πέντε χτυπήματα, τα τρία όμως ήταν θανατηφόρα, με το τελευταίο να του κόβει την καρωτίδα» λέει χαρακτηριστικά.

Οι κάτοικοι της Κέρκυρας είναι συγκλονισμένοι. Θρηνούν για τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του 52χρονου, του Αλεμάο, όπως ήταν το παρατσούκλι του.

«Με τον Σπύρο συναντιόμασταν συνέχεια. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, έξω καρδιά. Ορφάνεψε μικρός, δούλεψε ως σερβιτόρος, ήταν ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες. Κατάφερε μαζί με έναν φίλο του να ανοίξει ένα ψητοπωλείο με το όνομα Λευκός Πύργος, στο προάστιο Αλεπού.

Αποφάσισαν να φτιάξουν ένα δεύτερο ψητοπωλείο στην θέση Βριώνη, από την άλλη μεριά του νησιού. Πριν από 15 ημέρες περίπου άνοιξε και το δεύτερο μέσα στο οποίο έγινε η δολοφονία» λέει στο protothema.gr ο ξάδερφος του θύματος.

Στο ψητοπωλείο, μάλιστα, εργαζόταν και η αδερφή του 52χρονου μόνο που εκείνη την ώρα απουσίαζε και δεν έζησε την φρίκη της δολοφονίας του αδελφού της.

«Ήταν ένα παιδί ελεύθερο, ένα παιδί που εργαζόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήταν φίλος, όχι μόνο συγγενής. Δεν είχε δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα, ήταν ήσυχος» προσθέτει ο ξάδερφος του 52χρονου.

Είχε σχεδιάσει το έγκλημα;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος δράστης λίγες ημέρες νωρίτερα είχε διώξει την γυναίκα του και τα παιδιά του στην Αλβανία, κίνηση που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με το αν είχε σχεδιάσει ή όχι το έγκλημά.

Για το λόγο αυτό οι ελληνικές αρχές έχουν στείλει αίτημα συνεργασίας στην αλβανική αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως η οικογένεια του δράστη είναι στην Αλβανία, καθώς οι αρχές πλέον εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητείται και η «πέτρα του σκανδάλου», προκειμένου να δώσει την δική της εκδοχή και να φωτίσει τις σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο ψητοπωλείο που διατηρούσε ο 52χρονος, στο οποίο εργάζονταν στο παρελθόν και η γυναίκα του και μετά από έντονη λογομαχία έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και κατάφερε απανωτά χτυπήματα στον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα στο ψητοπωλείο υπήρχαν και πολλοί θαμώνες οι οποίοι εμβρόντητοι είδαν τον 52χρονο να πέφτει νεκρός.

Στη συνέχεια, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του λουσμένος στο αίμα και τράπηκε σε φυγή. Λίγο πιο κάτω πέταξε το μαχαίρι και πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος είπε στους αστυνομικούς πως η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με το θύμα, γεγονός που τον οδήγησε στο έγκλημα.

48ωρη προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 30χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να μπορέσει ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει από την Καρδίτσα να φτάσει στο νησί.


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom