Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Πρέβεζα: «Δεν την άφηνε ούτε τα σκουπίδια να βγάλει, την ζήλευε», λέει η αδερφή της 27χρονης

Παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του με σκεπάρνι


Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του, την όποια χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά με σκεπάρνι στον κεφάλι και τον αυχένα, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης.

Ο 34χρονος που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρέβεζας δεν συνοδευόταν από δικηγόρο ενώ η προθεσμία που έλαβε εκπνέει σε τρεις μέρες,γεγονός που σημαίνει πως έως την Παρασκευή θα πρέπει να έχει ετοιμάσει την απολογία του.

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr ο δικηγόρος του 34χρονου που τον είχε εκπροσωπήσει σε παλαιότερες υποθέσεις, αφού πριν από ένα μήνα περίπου είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών Ρομά στο Λούρο και ήταν έξω με αναστολή και περιοριστικούς όρους, δεν δέχτηκε να τον αναλάβει αυτή την φορά.

Μάλιστα ο 34χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας , αφού είχε πάει να πατήσει ένα γείτονά του με το αυτοκίνητο.

Όλοι οι κάτοικοι στο χωριό Πέτρα μιλούν για ένα βίαιο και οξύθυμο χαρακτήρα που δημιουργούσε εντάσεις και καυγάδες.

«Ήταν βίαιος, δεν την άφηνε ούτε τα σκουπίδια να πετάξει» λέει η αδερφή της 27χρονης

Η 27χρονη, μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού, νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε καταστολή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα και η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη.

Η κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις, αφού ο σύζυγός της, της κατέφερε 7 χτυπήματα με το σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα.

Η αδερφή της 27χρονης μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε πως ο γαμπρός της ήταν βίαιος και ζήλευε παράφορα την αδερφή της «Ήταν βίαιος. Την ζήλευε και την είχε κλεισμένη μέσα στο σπίτι, ούτε τα σκουπίδια δεν την άφηνε να πετάξει. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, προσευχόμαστε να συνέλθει γιατί την περιμένει το παιδάκι της» .

Η αδερφή της περιγράφει όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, όπως της τα μετέφεραν. «Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ότι έκανε».

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή της αντιμετώπιζε προβλήματα με τον 34χρονο σύζυγό της. «Είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Είχαν προβλήματα στην σχέση τους και για ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει.

Μετά τα ξαναβρήκαν, έκαναν και το παιδάκι και πίστευαν πως θα καλυτερεύσει η κατάσταση, όμως έγινε χειρότερη, δεν άλλαξε χαρακτήρα. Αυτός στην αρχή την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν και μετά απειλούσε ότι θα σκοτώσει όλη την οικογένεια αν δεν γυρίσει», καταλήγει και ξεσπάει σε κλάματα.

Βίαιος και οξύθυμος ο 34χρονος

Οι αποκαλύψεις για τον βίαιο χαρακτήρα του 34χρονου δεν έχουν τέλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βιαιοπραγούσε ακόμη και σε πρόσωπα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr συγγενής της 27χρονης κοπέλας «Αυτός τσακωνόταν συνέχεια με όλους. Είχα μάθει ότι μία φορά την είχε χτυπήσει και της είχα πει να σηκωθεί να φύγει. Τσακωνόταν με όλο το χωριό. Το έπαιζε μπρατσαράς και μπράβος. Αυτός ο άνθρωπος έδειρε πριν ένα χρόνο τον υποδιοικητή της αστυνομίας της Φιλιππιάδας».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο 34χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. «Ο άνθρωπος ήταν τρελός από χρόνια, ψυχάκιας. Υπήρχαν πιστοποιητικά, χαρτιά ότι ήταν τρελός. Είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο της Άρτας πολλές ημέρες και έπαιρνε χάπια. Τον είχε παρατήσει κάποια στιγμή και ξαναγύρισε πάλι, της είχα πει μην ξαναγυρίζεις, αλλά δεν με άκουσε ξαναγύρισε. Πήγε αυτός και επέμενε όταν χώρισαν και την παρακαλούσε. Δεν του έκανε τίποτα, δεν έδινε δικαιώματα».

Ο 34χρονος, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών Ρομά στο Λούρο και ήταν έξω με αναστολή και περιοριστικούς όρους. Όπως αποκαλύπτει ο συγγενής που είχε άριστες σχέσεις με την 27χρονη κοπέλα και μιλούσε και με τον σύζυγό της, πριν από λίγες ημέρες του είχε εμπιστευτεί πως σκέφτεται να πάρει την οικογένειά του και να μετακομίσουν καθώς τον κυνηγούσαν: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως την έκανε την κοπέλα, την κοπάναγε με το σκεπάρνι. Υποτίθεται την αγαπούσε. Πριν λίγες ημέρες μου έλεγε ότι την αγαπάει και ότι θα την πάρει να πάνε να μείνουνε στην Αθήνα γιατί εδώ τον κυνηγούσαν κάποιοι γύφτοι, από τη σπείρα που ήταν και τους είχαν συλλάβει».

Δείτε βίντεο: Πρέβεζα: Για απόπειρα δολοφονίας με σκεπάρνι συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης- Συγκλονίζει η αδελφή της


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom