Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ: Με μισθό 270.000 € στο Υπερταμείο η κόρη της άλλοτε βουλευτού Ασημίνας Ξηροτύρη – Αικατερινάρη!

Είπαμε,ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,όχι όμως για όλους

Τις 20 ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων το 34% της ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, το Μετρό και τις αστικές συγκοινωνίες, που θα τεθούν σε καθεστώς αποκρατικοποίησης, παρουσίασε στα
μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η διευθύνουσα σύμβουλος του Υπερταμείου Ουρανία Αικατερινάρη, κόρη της άλλοτε βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, από την οποία έφυγε το 2015 στηρίζοντας ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ, Ασημίνας Ξηροτύρη – Αικατερινάρη.


Η μητέρα της κας Αικατερινάρη και πρώην βουλευτής Ασημίνα Ξηροτύρη


Η ίδια η Ουρανία Αικατερινάρη αποκάλυψε, μάλιστα, έπειτα από επίμονες ερωτήσεις των βουλευτών, πως οι ετήσιες απολαβές της ανέρχονται σε 270.000 ευρώ!

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Υπερταμείου Ουρανία Αικατερινάρη

«Σφαγή» Σταϊκούρα- Τσακαλώτου! «Έχετε κατοχυρώσει τον όρο ψέματα»- «Είσαι απαράδεκτος»
Για το εν λόγω θέμα, δηλαδή το μισθό της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ σημειώθηκε σφοδρή κόντρα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι ενώ ως αντιπολίτευση κατηγορούσε τη ΝΔ πως δίνει υπέρογκους μισθούς στα μέλη του ΤΧΣ, τώρα αύξησε τις ετήσιες απολαβές στα 270.000 ευρώ, όταν επί ΝΔ οι απολαβές ήταν 215.000 ευρώ, αύξηση δηλαδή 55.000 ευρώ.
«Λέτε συνειδητά ψέματα ότι οι μισθοί βγαίνουν με απόφαση του υπουργού Οικονομικών», απάντησε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Είσαι απαράδεκτος. Εάν δεν έχεις καλούς συμβούλους, να μου πεις να σου στείλω τους δικούς μου να σε ενημερώσουν».
«Έχετε κατοχυρώσει τον όρο ψέματα», ήταν η ανταπάντηση Σταϊκούρα. «Τολμάτε εσείς και μιλάτε για ψέματα που έχετε πει ψέματα στα πάντα; Οι απολαβές του ΤΧΣ  είναι 55.000 περισσότερες από το 2015».
Περνάνε τα… πάντα όλα στην Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών
Ειδικότερα, η κα Αικατερινάρη είπε ότι το επόμενο διάστημα θα συσταθεί η Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ) και σε αυτήν θα περάσουν:
– Το 34% της ΔΕΗ
– Ποσοστά από την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ
– Αττικό Μετρό
– Κτιριακές Υποδομές
– ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ
– ΟΣΕ
– ΟΑΚΑ
– ΕΛΒΟ
– ΕΛΤΑ
– Διώρυγα Κορίνθου
– 25% του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος
– Ελληνικές Αλυκές
– ΕΤΒΑ
– Κεντρικές αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης
– ΔΕΘ
– ΚΑΕ
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Υπερταμείου, Γιώργος Διαμαντόπουλος, απαντώντας στο αν θα υπάρξουν ιδιωτικοποιήσεις, είπε: «Δεν ξεκινάμε από ιδιωτικοποιήσεις, μην μας μπερδεύετε με το ΤΑΙΠΕΔ. Όμως, αν μια εταιρεία δεν μπορεί να ανασάνει, δεν φέρνει έσοδα και δημιουργεί χρέη και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, θα σκεφτούμε την ιδιωτικοποίηση». Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι οι δικές του ετήσιες απολαβές ανέρχονται σε 75.000 ευρώ.

https://thecaller.gr/

Διαβάστε κι αυτό:
Υπόδικη για κακούργημα η επικεφαλής του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom