Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Με πλαστικά κολωνάκια προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα της Λ/Γ 235 στου Ζωγράφου (φωτο)


Με εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια σήμανσης σε ορισμένα σημεία κατά μήκος της Γεωργίου Ζωγράφου προσπαθεί η Δημοτική αρχή να λύση το ρόβλημα της συγκοινωνιακής γραμμής 235 του ΟΑΣΑ.

Ως γνωστόν από τις 19 Ιουνίου με παρέμβαση του Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ τροποποιήθηκε η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 235 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ,λόγω παρανόμως παρκαρισμένων οχημάτων επί της οδού Γεωργίου Ζωγράφου και γίνεται πλέον με κατεύθυνση από την πλατεία Γαρδένιας συνέχεια ίδια διαδρομή με την λεωφορειακή γραμμή 608 και τέρμα στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Χτες 29 Ιουνίου ο Δήμος Ζωγράφου σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το παράνομο παρκάρισμα οχημάτων επί της Γεωργίου Ζωγράφου "φύτεψε" τα εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια σήμανσης σε ορισμένα σημεία του δρόμου,ενώ η διπλή διαχωριστική γραμμή παραμένει στο μέσον.

Εν τω μεταξύ έχει ενημερωθεί ο ΟΑΣΑ για την τοποθέτηση και όπως μας είπαν πριν από λίγο σε επικοινωνία μας, συγκοινωνιολόγος του οργανισμού θα εξετάσει επί τόπου τα νέα δεδομένα και ελπίζουν κι αυτοί όπως και η δημοτική αρχή από Δευτέρα 3/7 το 235 να ξαναγυρίσει στην κανονική του πορεία και να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών.

Πάντως λόγω της στενότητας του δρόμου,όπως φαίνεται και στις φωτο παρακάτω,το πρόβλημα είναι αδύνατον να εξαλειφθεί ακόμα και αν δεν παρκάρει κανένας στη Γεωργίου Ζωγράφου όσο θα υπάρχει η διπλή διαχωριστική γραμμή στη μέση...

Να θυμήσουμε ότι και παλαιότερα είχαν τοποθετηθεί κολωνάκια στον ίδιο δρόμο,αλλά πολύ γρήγορα εξαφανίστηκαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom