Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Διαγραφή αλά Σαββίδη των προστίμων και των προσαυξήσεων για όλους τους Έλληνες

Δεν μπορεί, Αλέξη Τσίπρα, να υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών

του Μάκη Κουρή
από τη στήλη Θαρραλέα

Μόνο έτσι, και με πολλές δόσεις, θα εισπράξει λεφτά το Δημόσιο, που... καίγεται, και δεν θα τα φέρει η καταιγίδα κατασχέσεων που έχει ξεσπάσει.

Καλά κάνατε, κύριε πρωθυπουργέ,και διαγράψατε με τροπολογία τα πρόστιμα, κάπου 38.000.000 ευρώ,που είχε στην καμπούρα της η ΣΕΚΑΠ από λαθρεμπόριο, την οποία κάποιοι από τους παλιούς συνεταιριστές-προέδρους της είχαν κάνει τσιφλίκι τους,λες και ήταν του πατέρα και της μάνας τους, και έτρωγαν και έπιναν φορτώνοντας τον λογαριασμό σε εμάς τα κορόιδα.

Και δεν θα τα πληρώσει ο αγοραστής της,ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν έχει ευθύνη για το λαθρεμπόριο.Αντίθετα, προσέφερε υπηρεσία, ανταποκρινόμενος στις πιέσεις του Σαμαρά τότε που ήταν πρωθυπουργός, γιατί η ΣΕΚΑΠ και οι 65.000 καπνοπαραγωγοί κινδύνευαν να περάσουν στην Τουρκία, που περίμενε στη γωνία για να προσθέσει ένα ακόμη ατού στα γνωστά σχέδιά της.

Καλώς λοιπόν,κύριε πρωθυπουργέ, διαγράψατε τα 38.000.000 ευρώ που έπρεπε να πληρώσει ο Ιβάν.Το ίδιο, όμως, θα πρέπει να γίνει και για τους πάνω από 4.000.000 έλληνες πολίτες που χρωστάνε στην Εφορία και στο ΙΚΑ.

Πρόκειται για τις περιβόητες ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι οποίες κάθε μήνα αυξάνονται και... έχουν φθάσει αισίως κοντά στα 94,3 δισ. ευρώ από 30 δισ. ευρώ που ήταν το 2009,για τα οποία έλεγε τότε ο Γιώργος Παπανδρέου το αλησμόνητο «λεφτά υπάρχουν».

Να σημειωθεί ότι οι οφειλές στα...

Διαβάστε τη συνέχεια το άρθρου στη σελίδα 2 της εφημερίδας "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" που κυκλοφορεί σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom