Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Σε "αναμμένα κάρβουνα" οι εργαζόμενοι στον "Πήγασο" μετά την καταγγελία των δανείων από τις Τράπεζες


Σε "αναμμένα κάρβουνα" οι εργαζόμενοι της Πήγασος ΑΕ, αφού χτες,σύμφωνα με τις typologies.gr, οι τράπεζες προχώρησαν σε καταγγελία των δανείων της εταιρείας, με το "φάντασμα" της υπόθεσης ΔΟΛ να πλανάται πλέον πάνω από τα Μέσα του ομίλου.

Στην καταγγελία των δανείων της Πήγασος ΑΕ, όπως αναμενόταν προχώρησαν, χθες Τρίτη, οι τράπεζες. Τα δάνεια της Πήγασος ανέρχονται σε 161, 9 εκατ. ευρώ στο τέλος του Οκτωβρίου 2016 και αν δεν καλυφθούν σε διάστημα 90 ημερών θα γίνουν άμεσαα απαιτητά.

Με τη διαδικασία αυτή και ύστερα από το ναυάγιο της συζητήσεων Φ. Μπόμπολα- Ι.Σαββίδη και τραπεζών ανοίγει ο δρόμος για να τεθεί σε διαδικασία ειδικής εκκαθάρισης και ο Πήγασος, όπως συνέβη και με το ΔΟΛ. Αν υπάρξει ενδιαφέρομενος τότε η εταιρεία θα συνεχίσει να υπάρχει με άλλο ιδιοκτήτη, αλλιώς θα οδηγηθεί σε πλήρη χρεοκοπία.

Εάν υπάρξει ενδιαφερόμενος, τότε η εταιρεία θα συνεχίσει να υφίσταται με διαφορετικό ιδιοκτήτη, διαφορετικά θα οδηγηθεί σε πλήρη χρεοκοπία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στους διαδρόμους των Μέσων του ομίλου (Έθνος, Έθνος της Κυριακής, ethnos.gr, Ημερησία, imerisia.gr, Goal News, sentragoal.gr κλπ) επικρατεί αναβρασμός σχετικά με το μέλλον εκατοντάδων εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom