Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ξεδιάντροπες "βόμβες" Χρυσόγονου: "Αχρείαστα,επώδυνα,τιμωριτικά τα νέα μέτρα και κάποια είναι αντισυνταγματικά"!!! (βίντεο)

Γιατί ρε γίγαντα δεν τα 'λεγες στον Τσίπρα πριν μας βάλει τη θηλιά,παρά κάθεσαι άνετα στην ευρωθεσούλα σου και πετάς φωτοβολίδες για την τιμή των όπλων;
Κι αφού είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ,εσύ ένας συνταγματολόγος πως δέχεσαι να εκπροσωπείς μια τέτοια κυβέρνηση;
Ζείδωρον

Για επώδυνα και αχρείαστα μέτρα που μας επιβάλλουν οι δανειστές έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

«Η συμφωνία είναι επώδυνη, όπως ήταν επώδυνες και όλες οι προηγούμενες»,είπε μιλώντας στο «Ε» και στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη,ενώ χαρακτήρισε την λογική των δανειστών τιμωριτική.

«Είναι μια στοχευμένα τιμωριτική λογική και μας επιβάλλουν μέτρα που από δημοσιονομικής άποψης είναι αχρείαστα, διότι από τη στιγμή που είχαμε πιάσει το 2016 πρωτογενές πλεόνασμα 4,2% έναντι στόχου 0,5%, η κοινή λογική θα έλεγε να μας δώσετε ένα μορατόριουμ και να μην πάρουμε άλλα μέτρα πχ για τους επόμενους 12 μήνες» σημείωσε και επεσήμανε στη συνέχεια:
«Τα μέτρα είναι επώδυνα και αχρείαστα από δημοσιονομικής άποψης και είναι αμφίβολο εάν κάποια από αυτά είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα».


Για το χρέος ο κ. Χρυσόγονος τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο και παράλογο η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόϊμπλε να οδηγήσουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία επειδή δεν θα τα βρίσκουν με το ΔΝΤ σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του χρέους. Δεν στέκει. Η ελάφρυνση του χρέους πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει. Αργά ή γρήγορα συμφέρει και τους δανειστές να ελαφρύνουν το χρέος, προκειμένου να αποπληρωθούν για μέρος του χρέους μέσω της αναχρηματοδότησης της χώρας από τις αγορές».

Επίσης, ο κ. Χρυσόγονος ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση απορροφήθηκε στις διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα να μην έχουν προχωρήσει οι αλλαγές στο κράτος. «Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει και θα κριθεί από τα αποτελέσματα του έργου της», πρόσθεσε.

Οπως όλοι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,έτσι και ο κύριος Χρυσόγονος αριστεύουν σε διαπιστώσεις και στο πέταγμα φωτοβολίδων,χωλένουν μόνο στο να σηκώσουν το ανάστημά τους και να πουν ΤΕΛΟΣ,δεν πάει άλλο η λιτότητα...

ΝΤΡΟΠΗ,ντροπή κύριοι και κυρίες!ως πότε νομίζετε πως θα καρπώνεστε τις παχυλές αμοιβές της θεσούλας σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom