Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Σάλος με τις άσεμνες χειρονομίες Πάνου Καμμένου σε οπαδούς του Ολυμπιακού

Να υπουργός,να μάλαμα!
Αν δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου σ' ένα κολυμβητήριο,πως θα τον κοντρολάρεις σ' ένα "θερμό" επεισόδιο με τον γείτονα;

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν τον Πάνο Καμμένο να κάνει άσεμνες χειρονομίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού στο
κολυμβητήριο του Λαιμού χτες Πέμπτη κατά τη διάρκεια του τελικού γυναικών στο πόλο μεταξύ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακού.

Ο Υπουργός Αμυνας παρακολουθούσε τον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών μεταξύ των δύο ομάδων, αφού στη Βουλιαγμένη προπονήτρια είναι η αδελφή του Αλεξία.

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων, που μπήκαν στο κολυμβητήριο παραβιάζοντας τα τουρνικέ, έβριζαν εν χορώ την προπονήτρια της Βουλιαγμένης,ενώ φώναζαν πως “κράτος είναι ο Ολυμπιακός”.

Ο Πάνος Καμμένος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και απάντησε, με απαράδεκτο, για Υπουργό τρόπο, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες οι οποίες δυστυχώς γι' αυτόν καταγράφηκαν από το φακό και κάνουν το γύρω των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και μέλος της συγκυβέρνησης ζητώντας τη δική του θέση για τα όσα συνέβησαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να τοποθετηθεί στον «αέρα» για το περιστατικό και αρκέστηκε να πει πως «… έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία (σ.σ. που είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης) και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».

Οι αναρτήσεις του Κώστα Καραπαππά στο fb,εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός,απ' όπου και οι φωτο


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Προκειται περι αλητων πολυ απλα Αν ηταν σοβαροι
και υπευθυνοι αυτος και ο υπολοιπος εσμος δεν θα
ειχαν διαπραξει δυο χρονια μερες αυτα τα τερατου
ργηματα συνοδευοντας τα με μια ωμη ψευδολογια που
τσακιζει κοκαλα

Read more: Go to TOP and Bottom