Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Νάσος Αθανασίου: «Θα ψηφίσω τα μέτρα και με τα δυο μου χέρια»! (βίντεο)

"Μόνο ο Τσίπρας μπορούσε να κάνει αυτές τις μεταρρυθμίσεις,μείωση συντάξεων και αφορολόγητου"!!!

Το παλικάρι ή χάζεψε ή νομίζει πως μας δουλεύει!

Δεν εξηγείται διαφορετικά ο κυνισμός με τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφος κύριος Νάσος Αθανασίου λέει ότι: «Θα ψηφίσω τα νέα μέτρα και με τα δυο μου χέρια, διότι νιώθω ότι ψηφίζοντας αυτά τα μέτρα σώζω τη χώρα μου».... κι άλλα ωραία με κορυφαίο το:"Μόνο ο Τσίπρας μπορούσε να κάνει αυτές τις μεταρρυθμίσεις,μείωση συντάξεων και αφορολόγητου"!!!  

Ολα αυτά στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 "Μαζί το Σαββατοκύριακο" και στους δημοσιογράφους  Γιάννη Σκάλκο και την Ελένη Χρονά στις 6/5/17.

 Στο πάνελ της εκπομπής συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής Τομεάρχης της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και ο Γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας.

Αξίζει τον κόπο να δείτε το βίντεο για να καταλάβετε μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να κρατήσει τη θεσούλα του με τον παχυλό μισθό για μερικούς μήνες ακόμα.Κρίμα ρε Νάσο γιατί μέχρι πρότινος πολύς κόσμος σε είχε σε εκτίμηση ως δημοσιογράφο και ως άνθρωπο.

Από πότε "σωτήρα" μας η μείωση της σύνταξης και η ταυτόχρονη αύξηση της φορολογίας ονομάζεται μεταρρύθμιση;

Αυτό σε βολεύει δεν σε βολεύει λέγεται ΛΗΣΤΕΙΑ με διπλό τσεκούρι και θα το καταλάβεις πολύ καλά το βράδυ των εκλογών,όταν τα 2/3 από σας θα πάτε σπίτια σας.... 
Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: