Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Σέρρες ΤΩΡΑ: Ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές - Πληροφορίες για τραυματίες! (βίντεο)


- Το λεωφορείο ήταν γεμάτο μαθητές δημοτικού που πήγαιναν σχολική εκδρομή από τα Αγγίστα Σερρών
- Οδηγός νταλίκας έκλεισε το δρόμο στο λεωφορείο που ανατράπηκε και έφυγε από το σημείο
- Ενημερώθηκαν τόσο οι γονείς των παιδιών όσο και οι υπεύθυνοι των νοσοκομείων Σερρών και Δράμας

- Διακόπηκε η κυκλοφορία στο σημείο του τροχαίου με ασθενοφόρα να βρίσκεται επί τόπου


Όλα έγιναν στο 39ο χιλιόμετρο της περιφερειακής Σερρών - Καβάλα λίγο πριν τις 10.00 το πρωί. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ατύχημα με ανατροπή λεωφορείου στην Αγγίστα Σερρών. Γίνεται λόγος για τραυματισμένους μαθητές δημοτικού και για τον λόγο αυτό έχουν ήδη τεθεί σε συναγερμό τα νοσοκομεία των Σερρών και της Δράμας.

Πρόκειται για λεωφορείο γεμάτο παιδιά που πήγαιναν εκδρομή στο σπήλαιο Αλιστράτη. Όλα δείχνουν ότι πηγή του κακού ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες στο σημείο, αλλά και ένας ασυνείδητος οδηγός νταλίκας που μετά το ατύχημα επιτάχυνε και εγκατέλειψε τους τραυματίες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φορτηγό έκλεισε το δρόμο στο λεωφορείο, που βγήκε από το δρόμο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και κάποια από τα παιδιά να τραυματιστούν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα σύρθηκε για κάποια μέτρα στην άσφαλτο. Ο οδηγός της νταλίκας διέφυγε και αναζητείται. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με έξι οχήματα και 15 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τους επιβάτες του λεωφορείου.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ήδη έχουν ενημερωθεί οι γονείς των παιδιών αλλά και οι υπεύθυνοι των νοσοκομείων που περιμένουν τους τραυματίες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός εκ των επιβαινόντων στο λεωφορείο....

Εν τω μεταξύ, προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρατηρούνται από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, όπου το σκηνικό του καιρού είναι φθινοπωρινό, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές που κατά διαστήματα συνοδεύονται από καταιγίδες.

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Οδό και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης. Δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες και σε κάποια σημεία χρειάζεται προσοχή, διότι η βροχή παρέσυρε φερτά υλικά, ενώ σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, έως αυτή την ώρα δεν λειτουργούν τα φανάρια στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Καυτανζόγλου, στη Βούλγαρη, και στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης. Λόγω τις ολισθηρότητας του οδοστρώματος σημειώθηκαν μικροσυγκρούσεις οχημάτων, με υλικές μόνο ζημιές.

Εξάλλου, οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών έχουν προκαλέσει προβλήματα σε τμήμα της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, όπου από τις προηγούμενες μέρες εκτελούνται έργα συντήρησης και η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom