Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αδωνις: Να παρέμβει ο Κοντονής για τη συνομιλία Καμμένου με ισοβίτη (βίντεο)


Στη Βουλή θα φέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ την καταγγελία του Μάκη Γιαννουσάκη, καταδικασμένου πρωτοδίκως σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1»,
ο οποίος κάνει λόγο για πιέσεις από δικαστικούς, λιμενικούς, αλλά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη.

«Πήραν στη Real news συνέντευξη από έναν καταδικασμένο ισοβίτη για ναρκωτικά ο οποίος λέει ότι του τηλεφώνησε μέσα στη φυλακή ο Πάνος Καμμένος και του είπε ότι θα του στείλει δικαστική λειτουργό για να κάνει μια συγκεκριμένη κατάθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και του υποσχέθηκε να τον βγάλουν από την φυλακή» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Περίμενα διάψευση αλλά δεν έχει γίνει. Αν υπάρχει ίχνος αληθείας η χώρα είναι μπανανία, είναι υπόκοσμος» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να διαψεύσει την καταγγελία.

Δείτε το βίντεο στο 21' 50"


Άπλετο φως στην καταγγελία ζήτησε και ο γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

Την κατάθεση ερώτησης ο κ. Γεωργιάδης είχε προαναγγείλει  μιλώντας νωρίτερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Αδαμόπουλο τονίζοντας ότι «υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας αν ισχύουν οι καταγγελίες»

Ο Μάκης Γιαννουσάκης στη συνέντευξή του στη Real είχε δηλώσει:
«Αναφέρω τον κ. Καμμένο, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο στη φυλακή, με ενημέρωσε ότι θα έρθει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η κ. Τζίβα, προκειμένου να δώσω την κατάθεση εις βάρος του κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι δεν έχω να δώσω καμία κατάθεση»

http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom