Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΤΙΓΡΗΣ κατασπάραξε οικογένεια στην Ευρυάλη ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

Πετάχθηκε από το τροπικό δάσος του Ελληνικού

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής μια άγρια τίγρης που πετάχθηκε από την τροπική βλάστηση του Δάσους του Ελληνικού κατασπάραξε μια φιλήσυχη οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων η οποία κατοικούσε στην περιοχή της Ευρυάλης Γλυφάδας.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Την ώρα που η 50χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη έβγαιναν από το γνωστό Ζαχαροπλαστείο Κατσαρός στη Γλυφάδα το οποίο βρίσκεται επί της Ελ. Βενιζέλου, η φιλελεύθερη τίγρης που καιροφυλακτούσε, με ένα τίναγμα τους έκλεισε το δρόμο και με ένα δεύτερο άρπαξε πρώτα τη μητέρα και στην συνέχεια την κόρη και τις κατασπάραξε.
Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας που ήταν απασχολημένος με την νόστιμη πωλήτρια του Ζαχαροπλαστείου βγήκε έξω και επιχείρησε να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητό του.
Η δαιμονισμένη τίγρης του Ελληνικού που μπορεί να ήταν και μετεμψύχωση της πρώτης αεροσυνοδού της ΟΑ του Ωνάση πετάχθηκε από πίσω του και τον άρπαξε από τον σβέρκο. Σε δευτερόλεπτα είχε κατασπαράξει και τον μουρντάρη μπαμπά ο οποίος ήταν υπάλληλος του υπ. Μεταφορών. Η μαμά δούλευε στο υπ. Οικονομικών. Η κόρη τούς δούλευε και τους δύο.
Η τίγρης έδωσε μια κάποια λύση στο ενδοοικογενειακό πρόβλημα αλλά και επιχειρήματα στον Συριζάιο δασάρχη του Πειραιά που πιθανόν ψηφίζει Χρυσή Αυγή και Ρένα Δούρου. Πακέτο πάνε αυτά!
Μετά το θλιβερό συμβάν σε αγώνα δρόμου για να ακυρώσουν την απόφαση του Δασάρχη Πειραιά και να «ξηλώσουν» το δάσος του Ελληνικού πρόκειται να επιδοθούν μέσα στην εβδομάδα οι νομικές υπηρεσίες των φορέων που εμπλέκονται στην ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης.
Σε συναντήσεις που θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες, νομικοί του ΤΑΙΠΕΔ και της Ελληνικόν Α.Ε, θα ξεκινήσουν την σύνταξη της ένστασης κατά της απόφασης χαρακτηρισμού ως δασικών 37 στρεμμάτων στο πιο νευραλγικό σημείο του Ελληνικού- εκεί όπου πρόκειται να ανεγερθεί ο ουρανοξύστης με το ξενοδοχείο -καζίνο- επικαλούμενες τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που καταλήγει στο εντελώς αντίθετο συμπέρασμα.
Αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις το έργο έχει πάει πίσω τουλάχιστον άλλους δύο μήνες. Αφενός επειδή η νομοθεσία ορίζει ότι οποιαδήποτε αίτηση αναίρεσης δεν μπορεί να κατατεθεί παρά δέκα ημέρες μετά την ανάρτηση της σχετικής απόφασης. Και δεδομένου ότι η απόφαση του Δασάρχη δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια την Παρασκευή 12 Μαΐου, η κατάθεση της ένστασης τοποθετείται για μετά τις 23 Μαΐου. Αφετέρου, γιατί ακόμη και άμεσα να συζητηθεί το θέμα στην Επιτροπή Ενστάσεων, η νομοθεσία δίνει περιθώριο δύο μηνών από την υποβολή της ένστασης για την έκδοση της τελικής απόφασης.
Mόλις λίγες εβδομάδες πριν το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρότρυνε τον Ελληνα πρωθυπουργό να ρίξει ο ίδιος το πρώτο σκάψιμο στο Ελληνικό:
Είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσεις σελίδα και να δώσεις το μήνυμα στις αγορές ότι κάτι αλλάζει στην αντιμετώπιση των επενδύσεων σ΄αυτή εδώ τη χώρα. Και δεν υπάρχει πιο ισχυρό μήνυμα από το να καβαλήσεις τον εκσκαφέα και να ρίξεις το πρώτο συμβολικό σκάψιμο στην επένδυση-υπερπαραγωγή του Ελληνικού. Μια επένδυση που λιθοβόλησες-να ήταν η μόνη-σαν αρχηγός του αντιπολιτευτικού μπουλουκιού του Σύριζα.
Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,
Γνωρίζεις καλά ότι ο σιωπηλός Σόιμπλε περιμένει το πολιτικό σου πτώμα να περάσει από το ποτάμι.
Καραδοκεί για την στιγμή που -αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές-θα σου ρίξει την χαριστική βολή, τραβώντας μας την πρίζα. Ηδη έχεις λεηλατήσει την εγχώρια αγορά με πιο βίαιο τρόπο από την άγρια συμμορία του Πέκινπα. Μας λεηλάτησες για να βγάλεις πλεόνασμα που δεν στο ζήτησε κανείς.
Επιχείρησες με το αίμα της αγοράς να τη μπεις στον Σόιμπλε το μόνο όμως που κατάφερες είναι να στεγνώσεις το σύμπαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται αναγκαστικά η ώρα να πάρεις τις πρώτες κατοικίες όσων δεν πρόλαβαν να μπουν στο Νόμο Κατσέλη. Των πιο φτωχομπινέδων δηλαδή.
Καθότι oι πιο πλούσοι με τις βίλες στο Πανόραμα της Βούλας για παράδειγμα, έχουν τον τρόπο τους: Φρόντισαν να βάλουν άλλους μπροστινούς και να τις βάλουν στο Νόμο Κατσέλη έχοντας στο μεταξύ μαυρίσει στεγαστικά δάνεια που κυμαίνονται από 500.000-έως 1.000.000 εκατ. ευρώ.
Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,
Κάνε την επένδυση του Ελληνικού δικό σου-προσωπικό στοίχημα. Είσαι άλλωστε και μηχανικός βαρβάτος. Καβάλησε λοιπόν τον εκσκαφέα και δώσε το έναυσμα με το πρώτο σκάψιμο. Κάνε κάτι για να αλλάξεις το κλίμα και την διάθεση των δανειστών οι οποίοι περιμένουν απλά το νεύμα του Σόιμπλε για να τραβήξουν την πρίζα.
Υ.Γ> Πόσο γελοίο κράτος…Το πόσο αδίστακτοι και επικίδυνοι είναι οι κυβερνώντες αρχίζουν πλέον να το αντιλαμβάνονται και οι πέτρες. Ετσι στήνουν διαρκώς εμπόδια για παράδειγμα στην επένδυση του Ελληνικού και ώσπου αυτά να αρθούν περνάνε μήνες ολόκληροι και το έργο πηγαίνει διαρκώς προς τα πίσω…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom