Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Λάρισα: Συγκλονίζει ο τραγικός επίλογος των δίδυμων αδερφών


Έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό και ήταν ιδιαίτερα γνωστοί στα Φάρσαλα. Τα χρόνια της κρίσης ο ένας από τους δύο αποφάσισε να μεταναστεύσει στη Γερμανία...

Σοκαρισμένη παραμένει από το περασμένο Σάββατο η κοινωνία των Φαρσάλων από τον απροσδόκητο χαμό, σε ηλικία μόλις 53 ετών του Γιώργου Ζυγούρη από ανακοπή καρδιάς. 

Ο εκλιπών ζούσε και εργάζονταν με τη σύζυγό του επί χρόνια στη Γερμανία. Μόλις οκτώ χρόνια πριν ο άτυχος άνδρας είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο το δίδυμο αδερφό του, Λάκη, κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού αγώνα. 

Ο Λάκης ήταν τότε μόλις 45 ετών. Η σορός του Γιώργου έφθασε από τη Γερμανία και η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Αχίλλειο Φαρσάλων.


Θρήνος και για νεαρό ντελιβερά
Με αίμα βάφτηκε για μία ακόμη φορά η άσφαλτος στη Λάρισα. Νεκρός ένας 28χρονος διανομέας γνωστής αλυσίδας καφέ, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο το πρωί της Τρίτης. Tο μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού Καρδίτσης με τον δρόμο που οδηγεί στο νέο κοιμητήριο, στο ρεύμα προς Λάρισα. Η σορός του 28χρονου μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom