Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Επί ποδός οι Επιτροπές Ειρήνης, εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς ενάντια στην παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων


Με σύνθημα «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», οι Επιτροπές Ειρήνης Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, ταξικά σωματεία και μαζικοί φορείς της περιοχής βρίσκονται σε συναγερμό, καθώς τα πρώτα ΝΑΤΟικά στρατεύματα ξεκίνησαν να αποβιβάζονται στην περιοχή στο πλαίσιο της ΝΑΤΟικής άσκησης «Noble Jump» που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία έως τις 16 Ιούνη.
Ήδη οι πρώτοι 300 Βρετανοί στρατιώτες αποβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης. Την Τρίτη στο λιμάνι της πόλης θα ελλιμενιστούν τα πρώτα ΝΑΤΟικά αρματαγωγά, ενώ την Τετάρτη, αναμένονται  να καταφθάσουν και Ισπανοί στρατιώτες στο αεροδρόμιο.  Πάνω από 4.000 ΝΑΤΟικοί στρατιώτες και 500 οχήματα θα διέλθουν από την περιοχή.
Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερρών - Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας, Τουριστικών Επαγγελμάτων Έβρου και Συνταξιούχων ΙΚΑ Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν τη Δευτέρα εξόρμηση ενημέρωσης του λαού της πόλης, ενώ σήμερα Τρίτη 30 Μάη θα πραγματοποιήσουν νέα πικετοφορία στις 19.00  έξω από το Δημαρχείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom