Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΛΑΡΙΣΑ ΤΩΡΑ: Έκλεισε το ρεύμα της Ε.Ο. προς Αθήνα λόγω ανατροπής νταλίκας (φωτο)


Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και η νταλίκα ανατράπηκε. Κλειστό το ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα.Νταλίκα βγήκε από την πορεία της λίγο πριν από τις 08.00 το πρωί στο 367 χλμ Αθήνας - Θεσσαλονίκης,κοντά στη Λάρισα.



Ο Τούρκος οδηγός για άγνωστο λόγο έχασε το έλεγχο της με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι εικόνες που βλέπετε. Αυτή την στιγμή το ρεύμα προς Αθήνα είναι κλειστό και η κίνηση γίνεται από παρακαμπτήριους. 

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ και της ΕΜΑΚ για να τραβήξουν το όχημα από το οδόστρωμα. Ο Τούρκος οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία και αν χρειαστεί προληπτικά θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο...

Εν τω μεταξύ, μια ασυνήθιστη περίπτωση εξαφάνισης επαγγελματικού αυτοκινήτου ερευνά η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας. Την περασμένη Τετάρτη, ένας 53χρονος Βούλγαρος ο οποίος επέστρεφε από δρομολόγιο στο Βελεστίνο με την νταλίκα του, σταμάτησε σε πάρκινγκ στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Πυργετού για να πάει στην τουαλέτα.

Επιστρέφοντας παρά το γεγονός ότι το κλείδωσε και πήρε τα κλειδιά το αυτοκίνητο είχε κλαπεί. Αυτά ισχυρίστηκε ο ίδιος στην αστυνομία η οποία καλείται τώρα να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom