Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Η θέση της ΕΣΗΕΑ για τον Φιλιππάκη,χωρίς να αναφέρει τ' όνομά του


Η ΕΣΗΕΑ με καθυστέρηση 48 και πλέον ωρών πήρε θέση στo σάλο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο facebook και καταδικάζει με ανακοίνωσή της
την παρότρυνση σε βία,αλλά έτσι στο ξεκάρφωτο χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημοσιογράφου και τι έγραψε!

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει κάθε ενέργεια βίας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να τραυματίσουν την Δημοκρατία, απαιτείται ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία από όλους. Η απάντηση σε καταστάσεις που την απειλούν οφείλει να είναι, σε κάθε περίπτωση, πολιτική και ομόθυμη.

Ευτυχώς, αυτή την φορά η τρομοκρατική επίθεση δεν πέτυχε το σκοπό της.

Αισθήματα θυμού, αγανάκτησης και οργής για πολιτικές, που τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή με διακριτές ευθύνες, για τσακισμένα δικαιώματα και κατακτήσεις όλη αυτή την περίοδο, δεν μπορούν να υπαγορεύσουν εξελίξεις, επειδή αυτός ακριβώς είναι ο δεύτερος στόχος του «αποστολέα» που δεν δίνει την ταυτότητά του.

Η ψυχραιμία, όμως, η υπευθυνότητα και η καθαρή σκέψη είναι προϋποθέσεις και για τη δημοσιογραφική προσέγγιση στα ζητήματα αυτά, με σεβασμό, όμως, στη δεοντολογία και τις ανθρώπινες αξίες, είτε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είτε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει κάθε ενέργεια βίας ή παρότρυνσης σε βία κατά φυσικών προσώπων, ανεξάρτητα, αν κάποιοι θεωρούν ότι με την πολιτική που άσκησαν ζημίωσαν τον ελληνικό λαό και προκάλεσαν αισθήματα θυμού, αγανάκτησης και οργής.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα προηγήθηκαν για το θέμα Φιλιππάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom