Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ξέσπασε η μητέρα της μικρής Στέλλας: "Ήξερε τι έκανε ο πατέρας της - Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα"


- Σε απελπιστική κατάσταση η μητέρα της αδικοχαμένης Στέλλας
- Συνάντησε τον σύζυγο της - δολοφόνο του παιδιού της και του όρμηξε
- Ο δικηγόρος της μητέρας υποστηρίζει ότι ο παιδοκτόνος δεν έχει

ψυχολογικά προβλήματα και λειτούργησε με μεθοδικότητα
- Ο δίδυμος αδερφός της Στέλλας αναζητά συνεχώς την αδικοχαμένη εξάχρονη
- Πρόκειται για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα



Παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της εξάχρονης Στέλλας από την Αγία Βαρβάρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα δηλώσει η μητέρα της, Πόπη Εικοσπεντάκη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού, το οποίο δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17.04.2017) από τον ίδιο του τον πατέρα, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

"Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης είναι αδιανόητο. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό προβλημα ο δράστης. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση" δήλωσε στον Alpha ο κ. Δημητρίου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι "το μυαλό μου δεν μπορεί να συλλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά – να μην τα χαρακτηρίσω – τις κραυγές απόγνωσης ότι «κάποιος πήρε το παιδί» τα θεωρώ απαράδεκτα".

Το δεύτερο μεγάλο θύμα στην οικογενειακή αυτή τραγωδία είναι ο 6χρονος Μάριος, ο δίδυμος αδελφός της Στέλλας, που, όπως μετέδωσε ο Alpha, την αναζητά συνεχώς.

Επεισοδιακή η συνάντηση στη ΓΑΔΑ


Η μητέρα της Στέλλας, Πόπη Εικοσπεντάκη, συνάντησε το Σάββατο τον σύζυγό της, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, για πρώτη φορά μετά το φονικό.

Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του ALPHA, η γυναίκα όρμησε και προσπάθησε να τον χτυπήσει, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν. Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που ήταν παρόντες, του φώναζε πως “είναι ηθικό χρέος μου να απαλλάξω το κοινωνικό σύνολο από σένα... Θα ησυχάσω μόνο όταν καταδικαστείς σε ισόβια”.

Ο 61χρονος απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στον ανακριτή και αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, το Σάββατο, φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον οδηγήσουν στον ψυχίατρο, για να του χορηγήσει φάρμακα, διότι ισχυριζόταν πως δεν ένιωθε καλά.

Το βίντεο ντοκουμέντο


Στο μεταξύ, στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως στο βίντεο -που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής- ο άνδρας που φαίνεται είναι ο πατέρας της Στέλλας, τη στιγμή που πετάει το πτώμα της σε κάδο σκουπιδιών. 

Στο βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας να βγαίνει από το σπίτι στις 1.15 π.μ., να πετάει μια σακούλα σε κάδο σκουπιδιών και να συνεχίζει την πορεία του προς το σημείο, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Ο 61χρονος φέρεται να ακολούθησε την ίδια διαδρομή κάνοντας στάση στον κάδο της γωνίας του σπιτιού, προκειμένου να πετάξει μια τσάντα με κοσμήματα.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom