Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ρέθυμνο: Κατήγγειλαν 63χρονο ότι ασέλγησε σε ανήλικη


Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την καταγγελία της μητέρας ενός 11χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία σε βάρος ενός 63χρονου συνταξιούχου Έλληνα,
ότι επιχείρησε αρκετές φορές να αποπλανήσει τη μικρούλα σε απομακρυσμένα σημεία του Ρεθύμνου, όπου την πήγαινε με το αυτοκίνητό του.

Όλα άρχισαν όταν, μετά από αρκετές φορές, η 11χρονη αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της και εκείνη κατέφυγε στην Αστυνομία την περασμένη εβδομάδα.

Η καταγγελία αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή και ο 63χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση για αρκετές ημέρες, ώσπου οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ερημικό σημείο με το ανήλικο κοριτσάκι μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έγινε η προσαγωγή του, δεν διαπιστώθηκε να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης.

Η ανήλικη έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς παρουσία του ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. και ανέφερε ότι ο συνταξιούχος της έκανε ασελγείς χειρονομίες, ενώ στην συνέχεια εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή.

Σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης κατ' εξακολούθηση η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Στο σπίτι του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν έναν υπολογιστή που εστάλη για διερεύνηση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom