Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΣΟΚ στη Δάφνη: Κτηνωδία 53χρονου σε βάρος 22χρονης φοιτήτριας που κρατούσε αιχμάλωτη και γυμνή (βίντεο)


- Τελευταία εξέλιξη: Ο άνδρας φέρεται να ομολογεί τις αρρωστημένες πράξεις του, λέγοντας πως όλα έγιναν με τη θέληση της κοπέλας
- Ο 53χρονος υπέρβαρος κρατούσε για σχεδόν ένα 24ωρο φυλακισμένη μια 22χρονη φοιτήτρια
- Είχε πάει στο σπίτι του για να τον βοηθήσει, αφού κάνει την πρακτική της στο τομέα κοινωνικής βοηθείας του Δήμου Δάφνης!

- Ο άνδρας που συνελήφθη προχώρησε σε ασελγείς πράξεις ακόμα και με σεξουαλικά ομοιώματα
- Παράλληλα είχε δέσει στο κεφάλι της έντρομης κοπέλας μια κάμερα, ώστε να καταγράφει τις κινήσεις του
- Άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς φορώντας τα εσώρουχά του
- Όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα



Το απίστευτο θρίλερ σύμφωνα με πληροφορίες εκτυλίχθηκε σε μια γειτονιά της Δάφνης, ενώ τέλος σε αυτό  και στο ανηλεές μαρτύριο της νεαρής κοπέλας έδωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έπειτα από εισβολή που πραγματοποίησαν στο σπίτι του υπέρβαρου άνδρα.

Μαρτυρία ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος



Ο σχεδόν τυφλός και υπέρβαρος δράστης του άγριου βιασμού της 22χρονης κοπέλας στη Δάφνη φαίνεται πως έκρυβε εδώ και πολύ καιρό ένα ένοχο μυστικό.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μετατράπηκε σε κολαστήριο για τη νεαρή γυναίκα ήταν παρούσα στην επιχείρηση της αστυνομίας να μπει ένα τέλος στα όσα φρικτά διαδραματιζόταν στο ημιυπόγειο.


Τυχαία βρέθηκε με τον σύζυγό της έξω από το διαμέρισμα την ώρα που οι αστυνομικοί έσπαζαν την πόρτα για να μπουν στον χώρο και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του 53χρονου.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα,έτρεχαν να σώσουν την κοπέλα έχω “φρικάρει” δεν μπορώ να το διανοηθώ”.

Η Κ. Καρμάτη δήλωσε σοκαρισμένη, είπε πως ο 53χρονος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα πριν δυόμισι χρόνια, στα τέλη του 2014. Συμπλήρωσε ωστόσο κάτι που φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο 53χρονος κάτι έκρυβε.

Όπως είπε από τον καιρό που νοίκιασε στο σπίτι ήταν μόνιμα στο παράθυρο πλάι στην είσοδο, αποτρέποντάς τους ουσιαστικά να μπουν μέσα στο σπίτι. Φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν ήθελε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να δουν τις... εγκαταστάσεις που είχε.

Όπως αποκαλύφθηκε είχε εγκαταστήσει κάμερες. Αν και ο ίδιος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 95% τυφλός είχε εγκαταστήσει κάμερες στον χώρο. Είχε πολλά σεξουαλικά βοηθήματα και “ομοιώματα”, ενώ κατά την εισβολή των αστυνομικών εντοπίστηκε ως και μια κάμερα την οποία ο δράστης είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της κοπέλας...

Το χρονικό του θρίλερ


Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, 03.05.2017, όταν η φοιτήτρια, η οποία κάνει την πρακτική της στο τομέα κοινωνικής βοηθείας του Δήμου Δάφνης, επισκέφθηκε το σπίτι του 53χρονου υπέρβαρου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και όρασης, προκειμένου να του προσφέρει τη βοήθεια της.

Έκτοτε τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν, με αποτέλεσμα το βράδυ της ίδιας ημέρας, συγγενείς της να καταγγείλουν την εξαφάνισή της στο Α/Τ Ζωγράφου. 

Την επομένη, αστυνομικοί της Ασφάλειας, πραγματοποιώντας έρευνες έφθασαν στο Δήμο της Δάφνης και έμαθαν πως η 22χρονη φοιτήτρια είχε πάει στο σπίτι του 53χρονου και προφανώς όταν τελείωσε έφυγε για το σπίτι της, όπως νόμιζαν οι υπεύθυνοι του Δήμου.

Οι αστυνομικοί πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του υπέρβαρου με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα και χτύπησαν το κουδούνι. Ο 53χρονος αρχικά δεν άνοιγε, πλην όμως και λόγω της επιμονής των αστυνομικών μισάνοιξε την πόρτα, εμφανιζόμενος μόνο με τα εσώρουχά του και λέγοντας στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν για την κοπέλα, πως έφυγε από το σπίτι του την προηγούμενη μέρα και αμέσως έκλεισε την πόρτα.

Οι αστυνομικοί όμως άκουσαν από το εσωτερικό του διαμερίσματος τις σπαραχτικές φωνές της 23χρονης, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο διαμέρισμα και να έλθουν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα. Την κοπέλα γυμνή, δεμένη σε μια πολυθρόνα και στο κεφάλι της δεμένη την κάμερα.

Υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της


Αμέσως συνελήφθη ο 53χρονος, ενώ σε μια πρώτη έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, το βρήκαν παγιδευμένο με κάμερες, ενώ στο χώρο υπήρχαν ακόμα και ερωτικά ομοιώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ομολογεί τις πράξεις του, ωστόσο υποστηρίζει πως ό,τι έγινε, συνέβη με την θέληση της κοπέλας. Ο 53χρονος φέρεται να τη νάρκωσε με αιθέρα μόλις πήγε στο σπίτι του και στη συνέχεια εκείνη βρέθηκε ημίγυμνη στην πολυθρόνα.

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως ο άνδρας προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της (βιασμούς με ερωτικά βοηθήματα) ενώ όπως προαναφέραμε κατέγραφε τα πάντα με κάμερες...

Ο δράστης συνελήφθη ενώ η κοπέλα απελευθερώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom