Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό αξίας 400.000 ευρώ από τον Άγιο Σάββα! (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στο νοσοκομείο 

Το πρωί στις 07:00 οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη στα γραφεία του πρώτου ορόφου.

Ήταν εμφανές ότι έλειπε εξοπλισμός από συγκεκριμένα γραφεία. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η έρευνες.

Το περίεργο είναι πως η διάρρηξη έγινε πλάι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αττικής, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.


Οι δράστες άρπαξαν εξοπλισμό που με μια πρώτη εκτίμηση η αξία τους αγγίζει τις 400.000 ευρώ.

Όπως είπε ο διευθυντής του γαστρεντερολογικού τμήματος του νοσοκομείου μιλώντας στον ΣΚΑΙ μίλησε για μηχανήματα τα οποία δύσκολα θα αντικατασταθούν, καθώς προέρχονταν από δωρεές εφοπλιστών κλπ, ενώ ανέφερε πως το ένα από τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά δύσκολο να μεταφερθεί.

Το περίεργο είναι επίσης ότι την ώρα της διάρρηξης υπήρχε πρόβλημα στο υπόγειο του νοσοκομείου και τώρα υπάρχουν υποψίες για δολιοφθορά με στόχο να στρέψουν την προσοχή τους οι εργαζόμενοι σε άλλο σημείο και να μπορέσουν οι διαρρήκτες να δράσουν ανενόχλητοι.

Τα μηχανήματα που άρπαξαν πάντως οι δράστες θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα καθώς οι αποδέκτες θα εντοπιστούν από την εταιρεία που θα αναλάβει τη συντήρησή τους και έτσι θεωρείται ότι θα πωληθούν στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom