Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τους κατατρόπωσε ο Πολάκης στο νοσοκομείο Ζακύνθου: Εκανε 4 χειρουργεία και 5 αναρτήσεις στο fb (φωτο)

"ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ,οι τοπικοί νονοί και τα παρακλάδια της ξεφωνημενης ΠΟΕΔΗΝ (και κάτι βοθροκάναλα τύπου star ...)"

Με την ιατρική ρόμπα φορεμένη και τον φάκελο της επιτόκου στο χέρι πέρασε σήμερα το πρωί στις 10.05πμ την πόρτα των χειρουργείων στο νοσοκομείο Ζακύνθου ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παυλος Πολάκης που νωρίς το πρωί έφτασε με το πλοίο της γραμμής στο νησί. 
Ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε αυτό αφού συμμετείχε και σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών.
Το πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά στην επαναλειτουργία των χειρουργείων στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, και τα αδιέξοδα που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί μετά την προ μηνός επίσκεψή του είναι εκείνα που ανάγκασαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να βρεθεί και πάλι στο νησί. 

Ο κ. Πολάκης πριν μπει στο χειρουργείο -ως γνωστό είναι ιατρός χειρουργός- είχε νέα σειρά επαφών και συναντήσεων με τη διοίκηση η οποία έχει ανακοινώσει ότι τα χειρουργεία είναι πλήρως ελεγμένα και έτοιμα να λειτουργήσουν, αλλά και με την Ομάδα του Χειρουργικού Τομέα καθόσον το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διατηρεί επιφυλάξεις και μέσω του Επιστημονικού Συμβουλίου έχει καταθέσει μια δέσμη προτάσεων, την εφαρμογή των οποίων ζητούν για να ξεκινήσουν και πάλι να χειρουργούν.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο αναπληρωτής Υπουργός ήρθε αποφασισμένος περισσότερο από την προηγούμενη φορά και δεν πρόκειται να το κουνήσει εάν δεν είναι απολύτως σίγουρος ότι το θέμα θα τελειώσει εδώ και τώρα.
http://imerazante.gr/

Οι 5 πανηγυρικές αναρτήσεις του υπουργού στο Facebook - Δοξάστε τον

Περιέργως δεν αναφέρει την πρώτη περίπτωση για την οποία γράφει το τοπικό site










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Την ίδια ώρα σε σχετική της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο κος Πολάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και χειρουργεί μεταφερόμενους Ασθενείς για επικοινωνιακούς λόγους.

Αιφνιδιαστικά σήμερα εισέβαλε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, υλικά και γάζες από άλλα Νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το Προσωπικό του Νοσοκομείου και χειρουργούν δύο Ασθενείς από άλλο μέρος.

Που θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος;

Ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας δεν τηρεί το ιατρικό πρωτόκολλο του χειρουργικού τομέα, καταλύει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας. Η κοινωνία της Ζακύνθου και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου είναι σε αναβρασμό.

Είναι νόμιμο να χειρουργεί ο κος Πολάκης στο Νοσοκομείο Ζακύνθου;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom